Robot inteligent pentru curatarea suprafetelor din sticla Alfawise S60, cu telecomanda
Tehnologia IA Detecteaza automat cadrele si obstacolele ferestrelor, calculeaza și programeaza o cale optima de curatare pentru o eficienta maxima. Sistemul UPS și algoritmul anti-dropping Pentru a impiedica acest aparat mic si inteligent sa cada in cazul in care bateria se decupleaza sau alimentarea se deterioreaza. Ruta zigzag de curățare automată Automat in sus dupa care in jos, ..
1.099 Lei 875 Lei
Aspirator Xiaomi Xiaowa Robot Vacuum Cleaner Generatia 3
Aspirator Xiaomi Xiaowa Robot Vacuum Cleaner Avantaje: Motor Brushless (fără perii, pentru durată de viată foarte mare și eficiență energetică maximă); Funcționare Multi-suprafețe​; Zgomot redus; Mereu Încărcat: Autonomie 2.5h per ciclu și încărcare automată (după finalizarea ciclului de curațare, robotul se încarcă singur și este din nou gata de acțiune); Acumulator pute..
1.799 Lei 1.199 Lei
Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum
  Xiaomi Mi Robot Vacuum   Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata! Avantaje: Motor Brushless (fara perii, pentru durata de viata foarte mare si eficienta energetica maxima); Functionare Multi-suprafete​; Mereu Incarcat: Autonomie 2.5h per ciclu si incarcare automata (dupa finalizarea ciclului de curatare, robotul se in..
1.999 Lei 1.499 Lei
Aspirator Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2
  Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2   Un nou nivel al inovatiei! Avantaje: Motor Brushless (fără perii, pentru durată de viată foarte mare și eficiență energetică maximă); Funcționare Multi-suprafețe​; Zgomot redus; Mereu Încărcat: Autonomie 2.5h per ciclu și încărcare automată (după finalizarea ciclului de curațare, robotul se încarcă singu..
3.000 Lei 2.299 Lei

Concurs!!

Câștigă un Telefon iHunt!

* Completează id-ul tău de instagram în câmpul de mai sus, apasă pe butonul "Urmăreste iHunt pe Instagram" și intră în concurs.

** Extragerea va avea loc in ultima săptămână a fiecarei luni. Câștigătorii vor fi contactați pe contul de instagram pentru a-și alege telefonul dorit.