Robot inteligent pentru curatarea suprafetelor din sticla Alfawise S60, cu telecomanda
Tehnologia IA Detecteaza automat cadrele si obstacolele ferestrelor, calculeaza și programeaza o cale optima de curatare pentru o eficienta maxima. Sistemul UPS și algoritmul anti-dropping Pentru a impiedica acest aparat mic si inteligent sa cada in cazul in care bateria se decupleaza sau alimentarea se deterioreaza. Ruta zigzag de curățare automată Automat in sus dupa care in jos, ..
1.099 RON 875 RON
Aspirator inteligent ILIFE A4S, Gri
Curatare automata pentru casa si birou Spatiu mare de curatare: 180 - 200 de metri patrati. Sistem anti-coliziune Poate proteja mai bine mobilierul. Plan zilnic de curatare disponibil Setati ora de incepere si efectuați curatarea la ora fixata, chiar daca nu sunteti acasa. Senzori OBS, un senzor de perete, 5 receptoare IR pe dispozitiv Acest aspirator robot poate recunoaste ba..
1.129 RON 950 RON
Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum
Xiaomi Mi Robot Vacuum Inteligenta artificiala de la Xiaomi: aici pentru a-ti simplifica viata! Avantaje: Motor Brushless (fara perii, pentru durata de viata foarte mare si eficienta energetica maxima); Functionare Multi-suprafete​; Mereu Incarcat: Autonomie 2.5h per ciclu si incarcare automata (dupa finalizarea ciclului de curatare, robotul se incarca singur si este din..
1.999 RON 1.875 RON
Aspirator Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2
Xiaomi Mi Roborock Robot Vacuum Cleaner 2 Un nou nivel al inovatiei! Avantaje: Motor Brushless (fără perii, pentru durată de viată foarte mare și eficiență energetică maximă); Funcționare Multi-suprafețe​; Zgomot redus; Mereu Încărcat: Autonomie 2.5h per ciclu și încărcare automată (după finalizarea ciclului de curațare, robotul se încarcă singur și este din nou gata d..
3.000 RON 2.699 RON