Produsul a fost adăugat in coș!


Continuă cumpărăturile Finalizează comanda

Sfaturi utile pentru prevenirea infectarii cu virusuri de pe telefoanele mobile.

Sfaturi utile pentru prevenirea infectarii cu virusuri de pe telefoanele mobile.
Autor: iHunt Technology
Data: February 27, 2020

Sfaturi utile pentru prevenirea infectarii cu virusuri de pe telefoanele mobile.

Telefoanele mobile sunt dispozitivele pe care le folosim cel mai des în viața cotidiană, insa, conform studiilor, sunt si cele mai murdare obiecte. Prin intermediul utilizării telefoanelor mobile se pot transmite virusuri, bacterii, germeni. Recomandarea noastră este să igienizați și dezinfectați telefonul mobil pe cât de mult posibil puteți.

 

 

Telefoanele mobile rezistente iHunt au un grad ridicat de submersibilitate în lichide, acestea având ceritifcare IP68. Recomandarea noastră este să dezinfectați telefonul mobil rezistent iHunt in spirt (aprox 2cm spirt timp de 20 secunde).

Contactul telefonului mobil cu fața în momentul apelurilor este un caz des întâlnit în mare parte a zilei. Ca să evităm pe cât se poate de mult această interacțiune, putem utiliza accesorii de tip handsfree sau căști.

Fie că sunteți la munca sau într-un restaurant, în cele mai multe cazuri, telefonul mobil ajunge pe o suprafață circulata, mai mult sau mai puțin igienizată, pe masă/birou.
Și în acest caz este recomandat să dezinfectați telefonul cu o soluție bazată pe alcool după ce îl luați de pe masă sau birou.

Telefoanele mobile rezistente iHunt sunt printre puținele telefoane mobile care sunt folosite în toate mediile și condițiile posibile. Dezinfectarea acestora prin scufundarea în spirt este recomandată deoarece vor rezista fără probleme, lichidul nu va pătrunde în interiorul telefonului și acesta va continua să funcționeze în condiții normale. Deasemenea tu vei fi protejat de germeni, bacterii și virusuri care pot exista pe telefonul tău.

iHunt depune eforturi pentru ca produsele noastre să ofere o siguranță totală și o calitate garantată utilizatorului final încă de la începutul călătoriei noastre din 2015!

Cum sa folosesti telefonul in siguranta, pentru a evita infectarea cu virusuri

1. Daca folositi un telefon rezistent iHunt, aveti un aliat in plus! Acestea sunt testate si proiectate sa reziste inclusiv in alcool. Dezinfectati telefonul in spirt (20-30 secunde) dupa expunere la mediul exterior.
2. Folositi cat mai mult telefonul pe modul "Maini Libere" (difuzor)
3. Expuneti telefonul cat mai putin posibil la mediul exterior
4. La locul de munca, acoperiti telefonul
5. Restrictionati accesul altor persoane la telefon

 

 


Elementele comportamentale care trebuiesc urmate în general

1. Spălați-vă mâinile de multe ori.

2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute.

3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile.

4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți.

5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul.

6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave.

8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase.

9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile.