Toate Ofertele!
-36% Camera de supraveghere iHunt Smart Outdoor Camera C310 WIFI


Cameră de supraveghere iHunt Smart Outdoor Camera C310 WIFI


Nu face zgomot, nu cere de mâncare și nici nu trebuie să-i dai un salariu în fiecare lună. Nu atrage atenția, se integrează bine în peisaj și are are o vedere ageră, până la 30 de metri pe timp de noapte ! Nu se ferește de ploaie și nu se ascunde nicăieri. Rămâne pe poziții, la orice oră și indiferent de anotimp, fie noapte fie zi. Vede tot, aude tot și te informează în timp real !

Pe lângă faptul că este bine finisată, construită și rezistentă la intemperii, camera de supraveghere este cât se poate de inteligentă. Are conexiune wifi dar o poți conecta și la cablul de internet dacă vrei să o amplasezi într-un loc cu semnal mai slab, detectează orice mișcare, filmează la rezoluție înaltă, suportă un card de memorie și are inclusiv difuzor și microfon.

Avantaje:

 • Rezoluție FullHD, 1920x1280p;
 • Notificări push în timp real;
 • Detectarea mișcării;
 • Unchi de vizualizare de 105°;
 • Mod de noapte infraroșu, până la 30m;
 • Microfon și difuzor de calitate. Sunet bidirecțional Two-Way Talk;
 • Instalare și montare extrem de ușoare;
 • Wi-Fi 2.4GHz încorporat;
 • Control prin aplicația iHunt Home Android și iOS.


În curte, într-un depozit, garaj sau pe terasă, hală sau fabrică. Tu alegi unde vrei să o instalezi. Dar indiferent de locul ales, camera te va alerta instant în momentul în care senzorii cu care este echipată vor simți o prezența străină. Și nu doar o simplă alerta, vei primi și imaginile, la fel de rapid.

Calitatea imaginilor video este extrem de importantă și ne-am focusat pe acest aspect. Nimic blurat sau neclar, “ochii” vigilenți ai camerei pot suprinde la o calitate FullHD și asta se întâmplă în timp real sau atunci când urmărești înregistrarea care te interesează.

Conexiune rapidă la internet în mod WiFi acolo unde spațiul sau semnalul îți permite. În cutie, vei găsi și o antenă care amplifică semnalul. Dar dacă alegi să o instalezi într-un garaj, un depozit, o hală sau într-un colț mai îndepărtat al grădinii, ai posibilitatea de a o conecta direct la cablul de internet. Astfel, indiferent de circumstanțe, te asiguri că este conectată tot timpul și că îți transmite direct pe telefon, în timp real.

Partea de comunicare și de interacțiune nu a fost nici uitată și nici neglijată. Am dotat-o cu un difuzor și cu un microfon, ambele componente de calitate. În acest mod, poți comunica cu persoanele care se află lângă această cameră video de supraveghere. Fără atingere, totul în siguranță și confort. Știai că nu contează unde te afli ? Este suficient să ai telefonul mobil în mână și să ai conexiunea în timp real cu camera !

Vedere nocturnă, chiar și în cel mai negru întuneric ? Chiar și până la o distanță de maxim 30 de metri ? Cine ar putea să te ajute mai bine în acest scenariu ? Răspunsul îl avem noi, este vorba chiar despre camera iHunt Smart Outdoor Camera C310 WiFi. Supraveghează pe timp de noapte mai bine decât o poate face orice persoană, nu se teme de nimic și nici nu obosește. Nu contează locul unde este amplasată, în interior sau în exterior își face la fel de bine treaba.


Instalarea este simplă și nu necesită unelte sau cunoștinte speciale. Toate accesoriile sunt incluse în pachet, inclusiv antena pentru semnalul WiFi de o calitate cât mai bună și kit-ul pentru montarea pe pereți sau ziduri. Aplicația îți oferă tot suportul de care ai nevoie, este gratuită și conține inclusiv un tutorial explicit.Pachetul include: 1 x Cameră de supraveghere, 1 x Încărcător, 1 x Antenă Wifi, 1 x Kit de montaj pe perete, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garanție

Specificatii
Compresie video H.264 dual stream
General
Greutate (g) 270g
Dimensiuni (mm) 80.7 x 80.7 x 114.5 mm
Afisaj
Functii Notificari push pe email. Notificari declansare alarma in timp real. Mod noapte prin infrarosu - distanta maxima de 30m. Port retea RJ45. Detectarea miscarii. Inversarea imaginii (oglinda) Sunet bidirectional.
Conectivitate
Audio G.711A
Foto video
Camera Sensor RGB 1080P 1/2.9inch CMOS. Rezolutie 1080p, Unghi de vizualizare de 105˚ Night Vision infrarosu (30m) trecere automata.
Rezolutie video FullHD 1080P 20FPS (1920*1280) HD 720P 20FPS (1280*720)
Alimentare
Mod alimentare DC12V-1A
Altele
Difuzor Da.
Microfon Incorporat. Sunet bidirectional.
Procesor RTS3903+F37
Aplicatie iHunt Home. Android & iOS
Wi-Fi standard IEEE 802.11b/g/n
Mediu de stocare Card MicroSD (pana la 128GB)
Accesorii incluse Cablu USB | Incarcator | Suport montare | 2 x Surub montare | Manual utilizator
Specificatii camera
Temperatura operationala -20°C ~ +80°C
Camera emag
Lentile 3.6mm
Protocoale suportate HTTP,HTPPS,TCP,IPV4,IPV6,UDP,RTSP,ICMP,RTP,DHCP,ARP,DNS,QoS


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Camera de supraveghere iHunt Smart Outdoor Camera C310 WIFI

 • 225,00Lei
 • 145,00Lei

Opţiuni disponibile