Toate Ofertele!
-31% Casca profesionala V8, Bluetooth 4.1, Autonomie Mare, Microfon, Utilizare partea stanga/dreapta, Black


ModelV8
Functii Bluetooth, microfon, anulare zgomote, raspuns automat cu Yes si No (doar daca apelarea vocala este activata si telefonul suporta aceasta functie), rotatie 270 grade (se poate utiliza atat la urechea stanga cat si dreapta)
Versiune Bluetooth 4.2
Compatibilitate Universala prin Bluetooth cu orice telefon mobil (Android, Windows, iOS)
Autonomie Standby: 264h; Timp de vorbire: 5h (muzica & media) - pana la 10h (in functie de volum, testat pe volum 50% doar in apeluri). Rezultatele sunt obtinute in conditii ideale de laborator, in utilizarea zilnica valorile sunt mai mici.
Conectori Micro USB 2.0 (incarcare) - cablul de incarcare si incarcator nu este inclus. Poti utiliza orice fel de incarcator cu urmatorul voltaj de iesire: 5V/1A.
Greutate 15g
Alte instructiuni Pentru a schimba limba de utilizare apasa rapid de 2 ori pe "butonul situat aflat in partea de jos pe microfonul prelungit".
Continut pachet1 x Casca Bluetooth 4.2; 2 x Dopuri de schimb; Cablu USB nu este inclus, poti utiliza orice cablu cu mufa microUSB 2.0 pentru incarcare.
*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Casca profesionala V8, Bluetooth 4.1, Autonomie Mare, Microfon, Utilizare partea stanga/dreapta, Black

  • PRP: 129,00Lei
  • 89,00Lei
Whatsapp