Toate Ofertele!
CASTI WIRELESS BLUETOOTH FONEX

Casti wireless Bluetooth® BH 40 in-ear concepute pentru un stil de viata activ si dinamic.


Castile​ wireless Bluetooth® BH 40 asigura o conectivitate ridicata datorita tehnologiei Bluetooth® 5.0 astfel putand fi conectate la orice smartphone pentru o experienta de auditie în timp real a unui sunet de calitate superioara timp de mai multe ore.

Împerecherea automată și rapidă: Căștile cu bluetooth cu bandă de gât sunt ușor de conectat la dispozitivul dvs. mobil și, după prima asociere, se va conecta automat la dispozitiv când veți porni căștile data viitoare.

Calitate premium a sunetului: aceste căști cu bandă stereo vin cu un difuzor dia. 10 mm pe fiecare parte și un microfon, vă garanteaza calitatea sunetului de vorbire și ascultare.

Design rafinat pentru muncă și sport: banda pentru gât are un design impermeabil IPX4 și se poate amplasa pe gât confortabil și în siguranță, fără vă faceți griji de transpirație, ploaie sau cădere chiar și atunci când faceți exercitii grele. Sistemul magnetic de prindere permite transportul acestora pe durata cind acestea nu sunt folosite. 

Multe ore de ascultare și vorbire: aceste căști sunt dotate cu o baterie de mare capacitate la 150 mAh, gata pentru redarea durabilă a muzicii pana la 10 ore de convorbire si pana la 20 zile de asteptare. Când energia bateriei este redusă veti primi un mesaj vocal de avertizare.

Bluetooth 5.0 + EDR: Raza de actiune a bluetooth-ului acestor casti este până la 10 metri fără obstacole mentinandu-se nealterata calitatea sunetului.

Pachetul contine:

- Castile

- Cablu USB

- 3 perechi de dopuri  cauciucate interschimbabile incluse 

- manual de utilizare

 

Cumpără prin CreditAi găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Bank este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

40.55 lei/lună

12 Rate

20.88 lei/lună

18 Rate

14.33 lei/lună

24 Rate

11.06 lei/lună

36 Rate

7.81 lei/lună

60 Rate

5.23 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Bank.

100% online!

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Bank;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

CASTI WIRELESS BLUETOOTH FONEX

  • 140,00Lei
Whatsapp