Toate Ofertele!
Incarcator Wireless Rapid CLAXNET W1, Tip Stand, 15W, Fast Charge, Negru

IMPORTANT:
1. Incarcarea wireless functioneaza doar pentru dispozitivele prevazute cu tehnologie Qi care dispun de functia de incarcare rapida.
2. Adaptorul de alimentare (wall charger) nu face parte din acest set!

Dispozitivul CLAXNET W1 ofera posibilitatea incarcarii rapide a telefoanelor mobile smart care suporta standardul Qi de incarcare wireless. Designul incarcatorului este unul minimalist fiind proiectat pentru un birou modern. Smartphone-ul se poate aseza la incarcat atat in plan vertical (portret) cat si orizontal (landscape). Smartphone-ul se poate utiliza in mod obisnuit atunci cand este asezat la incarcat, se pot reda filme si jocuri in timpul incarcarii.

In cazul utilizarii unei huse de protectie pentru telefon, nu este necesara indepartarea acesteia. In functie de grosimea si materialul husei, puterea de incarcare poate varia. Se recomanda sa indepartati orice husa cu o grosime mai mare de 4-5 mm, deoarece acestea pot interfera cu incarcarea fara fir. In general, majoritatea huselor au o grosime mai mica decat cea mentionata.

Incarcare wireless rapida

Este disponibila numai daca se utilizeaza un adaptor cu standard QI3.0 si daca telefonul mobil suporta acest tip de incarcare.

Protectie la supratensiune

La incarcarea cu un adaptor QI3.0, tensiunea de intrare creste la 9V, ceea ce inseamna ca protectia la supratensiune devine activa la depasirea valorii de 9,5V.

Protectie la supracurent

Atunci cand se conecteaza la un adaptor QI3.0, curentul este ajustat ca rezultat al cererii dispozitivului de incarcare. Protectia impotriva supracurentului si resetarea dispozitivului vor fi activate atunci cand curentul depaseste valoarea de 1.8A.

Detectarea obiectelor metalice straine

Daca pe bobina de inductie exista un corp metalic strain, indicatorul LED al suportului va ilumina intermitent pentru a va atentiona ca a fost detectata o schimbare anormala a fluxului magnetic. In acelasi timp, curentul de pe circuitul de incarcare va fi redus sau chiar oprit, pentru a preveni incalzirea excesiva sau o posibila deteriorare a acestuia.

Protectie impotriva temperaturii excesive

Suportul poate detecta temperatura dispozitivului de incarcare in timpul incarcarii. Incarcatorul wireless va regla curentul, va reduce temperatura sau chiar va intrerupe alimentarea cu electricitate atunci cand este detectata o temperatura excesiva.

Indicatorul LED

Dispozitivul este prevazut cu un indicator LED, care ofera utilizatorului urmatoarele semnale luminoase:
1. LED verde: dispozitivul este in modul stand-by.
2. LED albastru: telefonul se incarca.
3. LED verde intermitent rapid: telefonul nu se afla in pozitia corecta de incarcare.
4. LED albastru si LED verde alternativ: telefonul este complet incarcat. (Doar pentru unele modele de smartphone)

Continutul pachetului

1 x Incarcator wireless rapid
1 x Cablu micro USB
1 x Manual de utilizare
Nota: adaptorul de alimentare (wall charger) nu este inclus in pachet!

Afisaj
Functii Protectie la supracurent Indicator LED Protectia supratensiune Compatibilitate universala Incarcare rapida (15W) Detectarea obiectelor metalice Protectie temperatura ridicata


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Incarcator Wireless Rapid CLAXNET W1, Tip Stand, 15W, Fast Charge, Negru

  • 199,99Lei