Toate Ofertele!
-34% Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power

PACHETUL INCLUDE: ÎNCĂRCĂTOR, SUPORT DE PERETE, EXTENSIE, DUZA DE ASPIRARE 2 IN 1, DUZĂ DE ASPIRARE CU CAP INGUST


Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power

Trebuie să recunoaștem că este destul de neplăcut să dăm cu mătura sau să folosim un aspirator mare, incomod și gălăgios. Și mai mult decât atât, să ne împiedicăm de cabluri și de prelungitoare. Matura nu face decât să ridice praful iar pentru a schimba sacul unui aspirator, poate fi o aventură neplăcută.

Soluția este simplă, comodă și de ce nu, vei redescoperi plăcerea de a face curat. Un aspirator vertical este comod, nu are cabluri și nici nu face praf. Se curăță simplu și igienic, are putere mare de aspirare, este ușor de depozitat și de utilizat. Să-l descoperim împreună pe iHunt Cyclonic Power !


Control facil, comod și intuitiv. Amplasat într-o poziție firească, panoul îți oferă instant informațiile pe care trebuie să le știi. Modurile de aspirare, nivelul bateriei și chiar alerte inteligente precum fluxul de aer blocat de anumite obiecte voluminoase sau alerta de perie încărcată. Descoperă modul inteligent de a-ți păstra casa curată !


Indiferent de modul pe care-l selectezi, puterea de aspirare va fi suficientă. O soluție extrem de rapidă și de comodă pentru îndepărtarea prafului sau a altor impurități. Alege modul standard pentru întreținerea zilnică sau modul maxim pentru momentele în care simți nevoia de și mai multă putere.

Sub canapea, pe lângă picioarele mesei, în colțuri sau în toate locurile mai puțin accesibile. Peria laterală culege mizeria din colturi și o îndrumă spre zona principală iar capul de podea motorizat reușește să ajungă și în zonele incomode. Și nici măcar nu trebuie să te apleci, să ridici sau să cauți prize ! Crezi că se poate mai simplu decât atât ? Mai igienic și mai modern ?


Până acum, te aplecai să te asiguri că zonele mai întunecate au fost curățate. Chiar și așa, sigur se mai întâmplă să omiți un anumit loc și niciodată nu reusești să cureți tot. De acum, asta nu se va mai întâmpla ! Peria este prevăzută cu lumini LED, unele economice dar puternice. Vede orice și aspiră oriunde, o soluție eficientă și ingenioasă.


Vei primi un aspirator vertical, modular și gata de utilizare în numai câteva secunde. Fabricat din materiale de calitate și cu îmbinări solide și ferme. Dacă vrei să renunți la tubul lung și să-l utilizezi pe canapea sau pe blatul din bucătărie, o poți face cât se poate de rapid. Este modular și ușor de folosit. iHunt Cyclonic Power va fi întotdeauna gata să-și facă treaba bine.


Teoretic, scenariile în care te poți bucura de el sunt nelimitate. Însă, noi le-am ales pe cele mai uzuale și pe restul le vei descoperi tu. După pat, pe masă, în mașină, pe mobilă, covoare, mochete, jaluzele sau tavan. De ce nu, chiar și printre cărțile din bibliotecă. Pe scurt, oriunde ! Este o plăcere să-l folosești și asta datorită unui design comod și a materialelor ușoare pe care le-am folosit în procesul de fabricare.


Un apartament, o casă sau un birou ? Poate portbagajul sau întreaga mașină. Oriunde ai vrea curățenie, te poți baza pe capacitatea acumulatorului și pe autonomia sa. Vei uita rapid de cablurile lungi, de prelungitoare sau de prizele ascunse în spatele mobilei sau a canapelei. După ce ai terminat de aspirat, îl poți încărca și este repede gata pentru o nouă utilizare. Nu ocupă loc și are un design chiar reușit.


Poate mai ai surprize neplăcute în colțurile întunecate ale tavanului, în partea de sus a mobilei, pe galerie sau pe jaluzelele din plastic. Astfel de surprize neplăcute vor deveni o amintire. Noul tău aspirator vertical poate fi ridicat cu ușurință și ajunge în locurile mai puțin posibile. Spune adio prafului și mizeriei, chiar și in cele mai dificile locuri, inclusiv la înălțime.

Butonul principal de acționare este amplasat în cea mai firească și mai naturală poziție. Nu trebuie să te apleci sau să-l cauți. Este suficientă o simplă acțiune pentru a selecta unul din modurile de utilizare, comutatorul fiind poziționat chiar pe mânerul principal. În plus, panoul de informare este și el pus exact unde trebuie și ușor de privit. Încă un motiv pentru care vei îndrăgi aspiratorul din prima clipă !

O soluție igienică și pentru curățare. Sacul plin de praf al unui aspirator va deveni o amintire, mătura plină de praf o poți ascunde. O simplă deschidere a capacului este suficientă pentru a debarasa mizeria pe care a acumulat-o. Nu mai căută saci, nu-i mai atinge și nu te mai umple de praf. De ce ai face-o ?

În ambalaj, am inclus și un suport pentru a fi păstrat în cele mai bune condiții. Asta înseamnă că nu trebuie să-l mai ascunzi după ușă, în magazie sau să-l dezmembrezi în mai multe bucăți pentru a încăpea în locurile mai înguste. O amplasare naturală, inclusiv pentru accesoriile pe care ți le oferim. Ce spui, ești gata să încerci o metodă modernă, rapidă, silențioasă și comodă pentru întreținerea curățeniei ?

Caracteristici Generale Aspirator
Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare; Mochete; Podele; Mobila; Colturi; Locuri greu accesibile.
Functii Cap de podea motorizat; Variator de putere: Mod AUTO/MAX; LED-uri pentru iluminare; Indicator baterie descarcata; Baterie reincarcabila;
Latime 265 mm
Inaltime 1150 mm
Greutate 2.0 Kg
Culoare Alb/Negru
Putere 150 W (10kpa - puterea de aspirare)
Autonomie acumulator 30 min
Capacitate colectare 650 ml
Tip sac Recipient de colectare
Accesorii incluse Cap de podea motorizat; Duza de aspiratie 2 in 1; Instrument reglaj aspirare; Accesoriu montare pe perete.
Tehnologii Cordless (Fara fir)

Cumpără prin Credit

Ai găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Credit este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

67.29 lei/lună

12 Rate

34.65 lei/lună

18 Rate

23.78 lei/lună

24 Rate

18.36 lei/lună

36 Rate

12.95 lei/lună

60 Rate

8.68 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Credit.

100% online!

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Credit;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power

  • PRP: 450,00Lei
  • 295,00Lei

Opţiuni disponibile

Etichete: aspiratoare