Toate Ofertele!
-26% Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power Turbo

Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power Turbo

De câte ori ai vrut să aspiri și nu ai avut o priză liberă ? Cauți prin debara un prelungitor, te apleci, te împiedici și deja te-ai enervat. Te-ai săturat să tot cauți saci dedicați pentru aspiratoare, nu mai suporți zgomotele puternice produse de modelele clasice și nici praful. Vrei o soluție practică, modernă, puternică și silențioasă.

Ai ajuns unde trebuie și îți spunem că pe lângă tehnologia inteligentă și puterea de aspirare turbo pe care acest model ți-o oferă, vei primi și un aspirator cu un design atrăgător, ușor de depozitat și simplu de curățat. Pentru o casă curată și pentru un mediu sănătos.

Gata de funcționare în numai câteva secunde și o poziție firească și confortabilă. Fă cunoștință cu aspiratorul vertical iHunt Cyclonic Power Turbo. Este pentru tine !

Panoul principal este amplasat într-o poziție firească și comodă. În acest mod, poți vedea cu ușurință nivelul acumulatorului, modurile de aspirare pe care le-ai selectat și chiar mai mult. Știe când peria principală este încurcată și îți semnalizează asta, îți dă de veste și când fluxul de aer este blocat. Mai mult decât un simplu aspirator vertical, vei descoperi asta din prima clipă. Comod, ușor, inteligent și puternic.

De ce TURBO ? Pentru că are o putere mare de aspirare și noi credem că nu va mai fi nevoie să insiști într-o anumită zonă. Turbo pentru o curățare aproape impecabilă, 21 kilopascali fiind puterea maximă pe care o vei descoperi de la prima utilizare. Alege între modul standard atunci când vrei să întreții curățenia dintr-o anumită încăpere și modul max power când ai nevoie de mai multă putere pentru zonele mai murdare.

Există plăcerea de a face curățenie ? Noi credem că da și va trebui să o descoperi sau să o redescoperi. Vei fi plăcut surprins să descoperi peria flexibilă și motorizată, multiplele moduri de aspirare, peria laterală ce culege mizeria din colțuri și o trimite puternic către zona de sucțiune. Capul de podea nu va evita locurile mai puțin accesibile și se va strecura chiar și acolo unde o perie standard nu ajunge. De acum, întreținerea curățeniei va fi o plăcere.

Un aspirator cu faruri ? Chiar așa, ai citit bine. Dar sunt lumini LED, unele economice și puternice. În acest mod, vei avea un aspirator vertical unic și nu va trebui să aprinzi lumina sau să aspiri fără să vezi nimic. Ai făcut-o până acum și acest aspect va deveni o amintire. Peria puternică ajunge în locurile mai puțin accesibile și lumina produsă te va ajuta să nu ratezi niciun centimetru.

Asamblare rapidă, depozitare la fel de rapidă și de facilă. Vei uita de dispozitivele mari și grele, de furtune rupte sau de accesorii grele și inutile. De acum, totul este modern și plăcut. Sunt suficiente numai câteva clikcuri simple pentru ca piesele să se îmbine perfect, indiferent de configurația pe care o vei alege. Da, vei vedea că sunt mai multe configurații posibile !

Știm că o casă înseamnă inclusiv mai multe camere, jaluzele, locuri complet accesibile unui aspirator clasic, covoare, mochete, canapele, mobilă, etc. Oricât de multe zone ar fi, toate trebuie să fie curate și lipsite de praf. Este motivul principal pentru care acest dispozitiv poate fi configurat în mai multe moduri. Pe scurt, poți spune că ai în ajutor nu unul, ci mai multe aspiratoare, fiecare cu întrebuințarea sa.

Cablurile se încurcă, sunt lungi, inestetice și incomode. Trebuie să cauți mereu un prelungitor și de câte ori nu ai scos vechiul tău aspirator accidental din priză ? Asta nu se va mai întâmpla ! Încărcat complet, noul tău aspirator iHunt îți va oferi până la 40 de minute de utilizare. Noi credem că este un timp perfect pentru că întreagă casă să respire sănătos. Și nu uita, poți verifica în timp real capacitatea acumulatorului.

Probabil, până acum ai evitat și ezitat să aspiri anumite zone. Tuburile clasice sunt grele, mari și inestetice. Încă o dată, un motiv să uiți de soluțiile tradiționale, grele și de cabluri. Poți aspira inclusiv colțurile pereților, jaluzelele, galeriile sau partea de sus a mobilei. O vei face comod, fără efort.

Nu te mai apleca, nu mai căuta butoanele și nu le mai încurca. Panoul principal este amplasat comod, în partea de sus și îți oferă informații clare. Ferit de zona de jos, cea care se umple prima de praf. Descoperă-l și profită !

Trebuie să recunoaștem, este complet neplăcut să scoți sacul unui aspirator și să-l golești sau să-l schimbi. Aproape inevitabil, praful se va răspândi în încăpere și te vei murdări. Trebuie să se termine cu soluțiile vechi, obositoare și stresante. Recipientul aspiratorului iHunt Cyclonic Power Turbo este fabricat din policarbonat și îl poți curăța apăsând pe un simplu buton. Este simplu și comod, reutilizabil și labavil.

Aruncat prin debara, sub pat, în spatele ușii ? Acolo este acum aspiratorul tău ? De ce nu l-ai depozita igienic, simplu și comod. Asta înseamnă că-l poți păstra în cele mai optime condiții, vei găși în ambalaj inclusiv un suport pentru perete. Probabil deja ai observat că are un design simpatic si atractiv, poate nici nu vei dori să-l mai ascunzi. Nu-l ascunde, pune-l la treabă chiar acum !

Caracteristici Generale Aspirator
Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare; Mochete; Podele; Mobila; Colturi; Locuri greu accesibile.
Functii Cap de podea motorizat; Variator de putere: Mod AUTO/MAX; LED-uri pentru iluminare; Indicator baterie descarcata; Baterie reincarcabila;
Latime 265 mm
Inaltime 1150 mm
Greutate 2.0 Kg
Culoare Alb/Portocaliu
Putere 250 W (21kpa - puterea de aspirare)
Autonomie acumulator 40 min
Capacitate colectare 650 ml
Tip sac Recipient de colectare
Accesorii incluse Cap de podea motorizat; Duza de aspiratie 2 in 1; Instrument reglaj aspirare; Accesoriu montare pe perete.
Tehnologii Cordless (Fara fir)

Cumpără prin Credit

Ai găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Credit este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

93.18 lei/lună

12 Rate

47.98 lei/lună

18 Rate

32.93 lei/lună

24 Rate

25.42 lei/lună

36 Rate

17.94 lei/lună

60 Rate

12.01 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Credit.

100% online!

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Credit;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power Turbo

  • 599,00Lei
  • 445,00Lei

Opţiuni disponibile

Etichete: aspiratoare