Toate Ofertele!
-80% Folie protectie Smart Protection iHunt Like

 

Va prezentam doua videoclipuri cu modul de montaj si rezistenta tuturor foliilor Clasic Smart Protection®.


Consideram ca acestea atesta in mod real aspectul vizual final al produselor noastre montate pe device-uri, precum si sensibilitatea extraordinara a touch-ului ulterior procesului de instalare.


Va rugam insistent sa apelati cu incredere la Call Center-ul Smart Protection® daca intampinati probleme cu instalarea foliilor, daca doriti datele partenerilor de montaj sau daca aveti orice alta intrebare legata de produsele marca Smart Protection®.

folie-clasic-smart protection
Folia de protectie Clasic Smart Protection® este un produs premium creat special pentru a oferi clientilor nostri solutia unei protectii inteligente. NU este deloc o folie “clasica”, fiind compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care „se vindeca” in timp, eliminand zgarieturile fine. In interiorul foliei se afla stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor. Sub acestea se afla stratul din silicon activ ce ofera o aderenta perfecta pe orice suprafata si anduranta ridicata in timp.

clasic smart protection grad militar
De unde calificativul de folie cu “grad militar” ? La geneza ei, aceasta pelicula flexibila invizibila creata cu ajutorul nano-tehnologiei a fost (si inca este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare. Desi dupa instalare ea devine invizibila, este totusi acolo, pastrand device-ul dumneavoastra mereu nou si protejat.

clasic smart protection self healing
Folia Clasic Smart Protection® este cu adevarat cea mai revolutionara solutie de protectie inventata vreodata. Datorita elasticitatii ei, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind o protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitie o ajuta sa se regenereze mereu si mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu intr-un timp record.

clasic smart protection claritate full hd
Folia de protectie este usor de instalat, prin folosirea accesoriilor incluse in pachet GRATUIT.
Ea se instaleaza pe baza de spray pulverizat pe spatele foliei, lucru ce ofera clientului posibilitatea de a face singur montarea produsului pe device, prin centrarea perfecta a acesteia.
Puteti sa apelati cu incredere si la partenerii Smart Protection® de instalare, in cazul in care considerati ca este necesar. 

Pachetul contine: foliile Clasic Smart Protection®, microfibra de inalta calitate, cardul de instalare (Smart Squeegee) si Smart Spray.

Pachetul expediat include foliile de protectie Clasic Smart Protection® pentru display.*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Folie protectie Smart Protection iHunt Like

  • 49,00Lei
  • 10,00Lei