Toate Ofertele!
-42% Smartwatch iHunt Watch 9 Titan Pink

Smartwatch iHunt Watch 9 Titan

Descoperă o extensie a telefonului mobil, o extensie a ta, un gadget cu un design premium și funcții pe care le-ai așteptat și pe care le-ai cerut. Descoperă noul smartwatch cât se poate de inteligent, iHunt Watch 9 Titan. Este aici pentru a-ți oferi funcțiile de care ai nevoie și un aspect pe care-l vei îndrăgi din prima clipă. Și asta nu este tot, haide să începem să-l descoperim !

Specificații:

 •  Monitorizare temperatură corporală - Termometru;
 •  Monitorizare ritm cardiac;
 •  Monitorizarea oxigenului din sânge;
 •  Monitorizare tensiune arterială;
 •  Pedometru;
 •  Monitorizarea somnului;
 •  Contor calorii;
 •  Compatibilitate iOS/Android;
 •  Sincronizare cu telefonul mobil prin aplicația GloryFit;
 •  Diferite funcții sport;
 •  Alerte inteligente și alarme;
 •  Moduri de afișare multiple și teme;
 •  Telecomandă pentru fotografii telefon;
 •  Bluetooth 5.0;
 •  Display TFT 1.7-inch Full Touch, 240*240px;
 •  IP67 - Rezistent la apă;
 •  Baterie 200mAh. Încărcare în 1.5h. Durată 7-9 zile

Te-ai fi gândit că un ceas poate fi atât de inteligent. Dacă răspunsul tău este afirmativ, tot trebuie să afli că este mai mult decât inteligent. Dotat cu senzori pentru monitorizarea sănătății sau multe moduri pentru ca să te menții în formă și cu o construcție din materiale atent alese. Sunt multe beneficii care așteaptă să le încerci.

Vei adora să-l porți și să-l utilizezi sau să-l asortezi stilului tău vestimentar. Poți să-l admiri cât vrei, este al tău. Te vei bucura de un aspect premium și nici nu vei simți că-l porți. Pentru că am fost atenți la cele mai mici detalii și pentru că am ales materiale plăcute la atingere și delicate cu pielea. Indiferent de culoarea pe care o preferi, rămâne la fel de atractiv.

Indiferent de sportul tău preferat sau de activitățile pe care le practici zilnic, nu ar fi rău să ai mereu câteva statistici utile și interesante. Am integrat un senzor special care este capabil să-ți măsoare în timp real pulsul. La orice oră, fie noapte sau zi, iarna sau vară. Vei avea la dispoziție grafice cu statistici și vei ști când sau dacă este cazul să te oprești sau să continui cu sportul pe care-l preferi.

Dar pe lângă monitorizarea pulsului, noul tău smartwatch este capabil să-ți măsoare temperatura și o va face tot în timp real. Pe ecranul generos vei vedea imediat dacă valoarea măsurată este în parametri normali și în caz contrar, poți lua măsurile care se impun. Este simplu de utilizat, nu trebuie să apelezi la instrumente mai complicate.

Dar aceste funcții speciale pentru monitorizarea sănătății nu se opresc. Ceasul tău are o funcție foarte căutată în aceasta perioadă, adică monitorizarea nivelului de oxigen din sânge. Află valorile în câteva secunde, vezi statistici și nu vei mai fi nevoit să cumperi dispozitive separate sau să tot schimbi baterii. Totul cu o simplă apăsare a ecranului ! Dacă simți că ceva nu este ok, trebuie să apelezi la medic.

Ți-am spus până acum că iHunt Watch Titan 9 este un smartwatch plin de tehnologie ? Continuăm cu lista funcțiilor speciale și ajungem la funcția prin care îți poți măsura tensiunea arterială. Și în acest caz, aceste măsurători pot fi făcute rapid și comod. Te relaxezi, apeși pe display și lași ceasul să-și facă treaba. La fel de comod, la fel de simplu ! Sănătatea este pe primul loc.

Pentru o zi plină de energie și de activitate, ai nevoie de un somn adânc și odihnitor. Dacă până acum nu prea aveai cum să știi câte ore pe noapte te-ai odihnit cu adevărat, noul tău smartwatch îți vine în ajutor. Pe lângă toate funcțiile smart integrate, există și cea de analiză a calității somnului. Lasă-l atașat toată noaptea și dimineața vezi dacă ai avut un somn bun și confortabil. Statisticile îți vor fi afișate pe ecranul HD și vei afla dacă trebuie să recurgi la anumite măsuri.

Și după ce ai aflat că ai avut un somn adânc și odihnitor, poate este cazul să îți începi ziua cu ceva activități sportive. Sau poate că dorești să faci câteva exerciții înainte de culcare. Indiferent de situație, ceasul are un soft care analizează nu mai puțin de 10 moduri sport. Sigur vei găsi în meniu și sportul tău preferat ! În timp real sau prin statistici, vezi mereu câți pași ai parcurs, câte calorii ai ars, ce puls ai avut, etc. Fiecare mod sport este unic și vine cu anumite statistici suplimentare.

Știm că ecranul este una dintre cele mai importante componente. Trebuie să fie de calitate, să aibă o rezoluție mare și o diagonală optimă. Să răspundă bine la atingeri și să-ți afișeze corect tot meniul sau toate datele de care ai nevoie. Ne-am gândit la toate acestea și am integrat un display full touch, unul care îți va oferi culori naturale, luminozitate bună, o rezoluție HD și care va răspunde perfect la atingeri. Tu nu trebuie decât să-l atingi și să-l privești ! Atât de simplu !

La început, ți-am spus că este o extensie a telefonului mobil. Și am avut dreptate, în curând vei observa și tu. De fiecare dată când primești anumite notificări pe telefonul mobil, acestea sunt automat direstionate și către smartwatch. Sunt momente în care chiar nu poți avea acces la smartphone și aici intervine iHunt Watch Titan 9. Nu mai trebuie să scoți telefonul din buzunar sau să-l cauți prin casă, notificările sunt direct la încheietura mâinii tale !

Îți place să alergi prin parc sau să asculți muzică în timp ce faci exerciții la sală ? Asculți și muzică în același timp ? Sau poate că pur și simplu stai în pat, te relaxezi și te bucuri de muzica ta preferată. Știai că noul tău smartwatch vine împreună cu un o funcție prin care poți controla playerul muzical al telefonului ? Exact, nu trebuie să-l mai scoți din buzunar, vei folosi ceasul pe post de telecomandă !

Ploaie, zăpadă, transpirație sau dușul zilnic ? Nu trebuie să dai ceasul jos de la mână, acesta este rezistent la apă și poate fi purtat fără întrerupere. Nu trebuie să te desparți niciodată de el, poate pentru câteva momente, atunci când îl încarci.

Nu ai motive să te plictisești și practic, poți în fiecare zi să ai alt ceas la mâna. Poți să-i schimbi tema și să o adaptezi stilului tău, inclusiv celui vestimentar. Sau poate dorești ca numai anumite date să fie afișate de fiecare dată când îl activezi. Alege interfața pe care o preferi, asortează-l și bucură-te de toate funcțiile smart pe care le integrează.

Este adevărat că am fi preferat să-ți mai povestim despre el, dar poate că ți-am răpi din bucuria de a descoperi toate caracteristicile importante pe care le are. Trebuie să descoperi toate surprizele, dar numai după ce alegi versiunea pe care o preferi. Și nici măcar nu trebuie să plătești mult pentru ea !

Pachetul include: Ceasul inteligent iHunt Watch 9 Titan, Manual de utilizare, Încărcător.*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Smartwatch iHunt Watch 9 Titan Pink

 • 259,00Lei
 • 150,00Lei