Produsul a fost adăugat in coș!


Continuă cumpărăturile Finalizează comanda
Super Oferte!

Premii și Media

 

     Suntem bucurosi sa impartasim faptul ca iHunt este una din cele 15 Finaliste ale celei de-a doua editii Made in Romania – 15 Companii unice pentru cresterea economiei romanesti, editia 2018, organizata de Bursa De Valori Bucuresti.
     Made in Romania este un proiect al Bursei de Valori Bucuresti, lansat cu scopul de a identifica viitoarele motoare ale economiei romanesti si de a le promova, imbunatatind transparenta, vizibilitatea, reputatia, asigurand cresterea si dezvoltarea ulterioara.

     La aceasta editie au fost inregistrate peste 200 de companii, din care Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu Comitetul de Nominalizare, format din 12 experti din diverse ramuri ale economiei, au selectat 50 de companii semifinaliste.
     In urmatoarea etapa, Juriul Made in Romania, alaturi de votul publicului, au stabilit cele 15 companii finaliste in cadrul Galei Made in Romania, din 25 Aprilie 2018. Cele 15 companii finaliste ale editiei 2018 : iHunt Technology (iHunt.ro), Allview, Aqua Carpatica, ApiLand, Bilka Steel, Bebe Tei, Carturesti, Cramele Recas, City Grill, Farmec, Musette, Qualitance, Simultan (SIM), Te-Rox Prod, Tremend Software consulting.

 

     iHunt X6 a fost desemnat PRODUSUL ANULUI 2015, categoria Smartphone Rugged la Gala Premiilor Connect - unul dintre cele mai importante evenimente din lumea IT&C din Romania, reusind sa invinga concurenti precum : Samsung Galaxy Xcover 3, Utok Dorel 3, CAT S60, Evolio Ranger, Kyocera Torque

 

Concurs!!

Câștigă un Telefon iHunt!

* Completează id-ul tău de instagram în câmpul de mai sus, apasă pe butonul "Urmăreste iHunt pe Instagram" și intră în concurs.

** Extragerea va avea loc in ultima săptămână a fiecarei luni. Câștigătorii vor fi contactați pe contul de instagram pentru a-și alege telefonul dorit.