Toate Ofertele!
Nou -43% Resigilat Purificator aer iHunt Air Purifier Smart 20 m² / 50 m³/ h


Purificator aer iHunt Air Purifier Smart 50 m³/ h


Într-o lume în care calitatea aerului devine o preocupare tot mai mare, nevoia de a respira aer curat nu a fost niciodată mai importantă. Fie că locuiți într-un oraș aglomerat sau într-o zonă cu multă vegetație, calitatea aerului din interiorul casei poate fi afectată de o multitudine de factori, de la poluanți industriali până la alergeni naturali.

Purificatorul iHunt Air Purifier Smart nu este un simplu produs, ci o soluție completă pentru un stil de viață mai sănătos. L-am conceput pentru a elimina eficient particulele nedorite și a vă oferi un mediu interior mai sigur și mai confortabil. Și este un pas esențial în crearea unui sanctuar personal, unde aerul este întotdeauna proaspăt și curat.


Caracteristici:

 •  Suprafața acoperită: intre 10-20 m²;
 •  Volumul de aer curat (CADR): 50 m³/h;
 •  Putere: 5W;
 •  Tensiune nominală: DC 5V;
 •  Timp de sincronizare: 8h;
 •  Eficiența de îndepărtare a PM2.5: ≥ 99%;
 •  Eficiența de îndepărtare a formaldehidei: ≥ 92%;
 •  Nivel de zgomot: ≤ 48 dB
 •  Lampă LED de atmosferă;
 •  Funcție AROMATHERAPY;
 •  Conectivitate Wi-Fi
 •  Dimensiuni: 136 x 136 x 220 mm.

Filtre & Ioni:

 •  Filtru true HEPA;
 •  Filtru de Cărbune activ de înaltă eficiență;
 •  Generator de ioni;
 •  Filtru inițial antibacterian;

Noul tău purificator este și inteligent! Dotat cu tehnologie UVC pentru sterilizare, acesta neutralizează bacteriile și virusurile, oferindu-vă un mediu de viață mai sigur. Funcția de ionizare ajută la eliminarea particulelor fine și a alergenilor din aer, permițându-vă să respirați mai ușor și mai sănătos.

Și nu se oprește aici: cu opțiunea de control de la distanță, puteți ajusta setările fără a vă ridica de pe canapea, iar funcția de aromaterapie vă oferă posibilitatea de a adăuga un plus de relaxare și confort în casa dumneavoastră. Nu doar un aer mai curat, ci și o calitate a vieții îmbunătățită! Controlează-l direct de pe telefon, nu contează dacă ești lângă el sau în altă locație, îți va răspunde mereu la comenzile tale!

Cu un nivel de zgomot redus, nu va perturba liniștea, în timp ce debitul de aer de până la 50 de metri cubi pe oră asigură o purificare eficientă. Controlabil prin aplicația iHunt Smart Home, aveți libertatea de a ajusta setările direct de pe smartphone, inclusiv activarea funcției timer pentru o operare programată.

Cu dimensiuni compacte, se integrează ușor în orice decor, nu ocupă mult spațiu, este chiar elegant și frumos! Tehnologia UVC și ionizarea elimină bacteriile și alergenii, iar funcția de aromaterapie adaugă un nivel suplimentar de relaxare. Este mai mult decât un purificator de aer, este un pas spre un stil de viață mai sănătos și mai fericit.

Dar ceea ce îl face cu adevărat special, este siguranța oferită de tehnologia de purificare a aerului, care filtrează până la 95% din materiile poluante. Astfel, nu doar că vă puteți bucura de momente prețioase alături de cei dragi, dar o faceți într-un mediu mult mai sănătos și mai sigur. Este imaginea perfectă care combină emoția cu inovația, subliniind importanța unui aer curat pentru toate momentele care contează cu adevărat în viața noastră.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale purificatorului iHunt este sistemul intuitiv de indicatori luminoși, care nu doar îmbogățește designul produsului, dar oferă și informații esențiale despre calitatea aerului din spațiul dumneavoastră.

Cu patru culori diferite, fiecare reprezentând un nivel specific de calitate a aerului, acest dispozitiv devine un barometru vizual al sănătății ambientale. Lumina albastră indică un aer foarte curat, permițându-vă să respirați liber și să vă relaxați. Galbenul semnalează un aer curat, în timp ce portocaliul vă avertizează că aerul este ușor poluat. Atunci când lumina devine roșie, este un semnal clar că trebuie să luați măsuri pentru a îmbunătăți calitatea aerului și să-l lăsați să-și îndeplinească sarcinile.

Unul dintre punctele forte ale noului tău purificator inteligent iHunt este sistemul avansat de filtrare în cinci etape, conceput pentru a oferi o purificare completă și eficientă. Inima acestui sistem este filtrul 3-în-1, care combină mai multe straturi de filtrare pentru a captura o gamă largă de particule și poluanți.

Acesta este completat de funcția de ionizare, care elimină particulele ultrafine și îmbunătățește calitatea aerului la nivel molecular. Dar nu este doar despre tehnologie, este și despre ușurința în utilizare. Un expert în calitatea aerului chiar în casa dumneavoastră, care lucrează non-stop pentru a asigura un mediu mai sănătos și mai confortabil!

Cu trei trepte de viteză, aveți flexibilitatea de a ajusta performanța în funcție de nevoile dumneavoastră, fie că doriți o purificare rapidă sau un mod mai liniștit pentru momentele de relaxare. Și vorbind de liniște, dispozitivul funcționează atât de liniștit încât nici nu veți ști că este acolo ;)

Dar ceea ce îl face cu adevărat special sunt capacitățile sale de filtrare. Acesta elimină o gamă largă de particule și poluanți, inclusiv polen, fum de țigară, praf și păr de animale. Cu un filtru 3-în-1 și o etapă de ionizare, purificatorul tău asigură că aerul din casă sau birou este nu doar curat, dar și sănătos.

Și pentru a completa experiența, funcția de aromaterapie vă permite să adăugați uleiuri esențiale pentru a crea un mediu mai relaxant și plăcut. Cu indicatorii luminoși care reflectă calitatea aerului și o aplicație pentru control de la distanță, nu este un simplu aparat, ci un partener de încredere în menținerea unui stil de viață sănătos.

Sistemul său de filtrare în trei etape este conceput pentru a oferi o protecție completă împotriva unei game largi de poluanți. Începând cu prefiltrele, acestea acționează ca prima linie de apărare, capturând particulele mari și prevenind astfel ca acestea să ajungă la filtrele ulterioare.

Următorul strat, filtrul HEPA, este specializat în eliminarea particulelor fine, inclusiv polen, praf și alte alergeni, asigurând un aer mai curat și mai sănătos. În final, stratul de cărbune activ absoarbe mirosurile neplăcute și gazele, lăsând în urma un aer proaspăt și curat.

Această triadă de filtre funcționează în armonie pentru a vă oferi un mediu de viață sau de lucru care nu este doar plăcut, dar și benefic pentru sănătate.

Un panou de control complet al calității aerului, direct în buzunar! Controlează-l complet din telefon, oferindu-ți libertatea de a gestiona calitatea aerului din casă sau birou, indiferent unde te-ai afla.

Cu ajutorul aplicației iHunt Smart Home, ai acces la o serie de funcții utile și personalizabile. Poți seta treptele de putere în funcție de nevoile tale, fie că dorești o purificare rapidă sau un mod mai liniștit. Aplicația îți va permite să verifici starea filtrului și, nu în ultimul rând, poți activa sau dezactiva funcția de ionizare, pentru un plus de eficiență în eliminarea particulelor ultrafine.

Redefinește modul în care înțelegem calitatea aerului din interior, oferind nu doar un aer mai curat, dar și o îmbunătățire semnificativă a calității vieții, indiferent dacă suntem acasă sau la birou. Este ușor și compact, așteaptă să meargă cu tine și în vacanțe! Ia-l cu tine oriunde!


Cumpără prin CreditAi găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Bank este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

50.73 lei/lună

12 Rate

26.12 lei/lună

18 Rate

17.93 lei/lună

24 Rate

13.84 lei/lună

36 Rate

9.77 lei/lună

60 Rate

6.54 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Bank.

100% online!

Tu ești în avantaj!

 • Soluție disponibilă 24/7;
 • Doar 10 minute din timpul tău;
 • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

 • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
 • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Bank;
 • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Resigilat Purificator aer iHunt Air Purifier Smart 20 m² / 50 m³/ h

 • PRP: 350,00Lei
 • 199,00Lei

Opţiuni disponibile

Etichete: purificator, aer, wifi, smart

Whatsapp