Toate Ofertele!
Nou -43% Indisponibil Resigilat Camera de supraveghere iHunt Smart Camera C200 WIFI AlbCameră de supraveghere iHunt Smart Camera C200 WIFI


Nu o privi ca pe o cameră simplă de securitate ! Deși principala sa funcție este de a monitoriza tot ce se întâmplă în jurul ei și de a înregistra în mod automat atunci când detectează mișcarea, atuurile sale sunt mult mai multe. Un gadget de calitate, cu un design care se integrează perfect oricărei încăperi și cu multe funcții inteligente. Se rotește atunci când trebuie să o facă, are un unghi mare de vizualizare, știe când trebuie să înceapă înregistrarea și este capabilă să redea sunet bidirecțional. Este chiar simpatică și accesibilă !

Avantaje:

  • Rezoluție FullHD, 1920x1080p;
  • Acoperire totală 355°, utilizând lentila cu unghi larg de vizualizare 105°;
  • Detectarea mișcării și înregistrare automată;
  • Mod de noapte, trecere automată;
  • Microfon și difuzor de calitate. Sunet bidirecțional Two-Way Talk;
  • Instalare și montare extrem de ușoare;
  • Wi-Fi 2.4GHz incorporat;
  • Control prin aplicația iHunt Home Android și iOS.

Fără artefacte, fără distorsiuni și fără întreruperi. Îți poți monitoriza în timp real locuința și te vei asigura că totul este ok. Noapte sau zi, indiferent de anotimp sau de locul în care te afli. Imagini video clare ce sunt capturate la 20 cadre pe secundă, detalii exacte ce se vor vedea direct pe ecranul telefonului mobil.

Cel mai bun paznic al locuinței. Nu-i trebuie salariu, nu trebuie să-l hrănești, nu atrage atenția și nici nu face zgomot. Dar chiar și așa, te anunță imediat ce simte o prezența străină în încăpere și te alertează în mod inteligent. În momentul în care senzorii simt mișcare și o prezență nedorită, vei primi o notificare pe telefonul mobil și vei putea să acționezi în cel mai scurt timp.

Monitorizare fără întreruperi, chiar și pe timpul nopții. Nu trebuie să mai urci la etaj să vezi ce face cel mic, nu este necesar să intri în alte camere sau să faci zgomote pentru a verifica diverse aspecte. Prin intermediul senzorului infraroșu, camera are o vedere mai bună decât a ta, chiar și la o distanță de până la 5 metri. Acoperire totală (355 grade) și un unghi larg de vizualizare, 105 grade. Este cea mai bună soluție de a monitoriza o încăpere pe timpul nopții !

Doar imagine de calitate și nimic mai mult ? Din contră, poți chiar să comunici cu familia de oriunde te-ai afla. Am integrat un microfon de calitate și un difuzor prin care totul se va auzi clar. Supraveghere, monitorizare sau chiar distracție. Se rotește în toate direcțiile și tu deții controlul prin intermediul aplicației. Instalarea este simplă, oricine o poate face. Nu ai nevoie de scule speciale și nici nu trebuie să apelezi la o anumită firmă. Oricine o poate pune în funcțiune în numai câteva minute.

Nu este o cameră fixă ! Este capabilă să se rotească în două direcții și să acopere complet orice colt al încăperii. 355 grade acoperire orizontală și 105 grade acoperire verticală. Este cea mai bună soluție pentru monitorizarea completă a spațiului. Controlul este simplu și intuitiv, totul se face prin intermediul aplicației mobile. Nimic complicat, ne-am asigurat că va fi ușor de utilizat și chiar distractiv de folosit.

Dar să nu uităm că este și o cameră care pe lângă faptul că transmite în timp real la o calitate video FullHD, este capabilă și de înregistrări. Tot ce surprinde poate fi stocat și dacă dorești, poți căuta exact porțiunea video ce te interesează. Ziua, minutul și chiar secunda. Este simplu de căutat prin arhivă, nu uita că detectează mișcarea în mod automat !

Nu vei căuta pe internet meseriași care să te ajute, nu mai apela la un prieten care se pricepe, nu mai căuta anumite tutoriale. În pachet vei găsi toate accesoriile de care ai nevoie, alimentatorul pe care-l vei conecta la priză și cablul de încărcare. În 3 pași simpli, este gata de utilizare. Descarci aplicația pe telefon, conectezi camera la o sursă de curent și urmezi tutorialul din aplicația descărcată !


Pachetul include: 1 x Cameră de supraveghere, 1 x Încărcător, 1 x Cablu USB, 1 x Kit de montaj pe perete, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garanție


Specificatii
Capacitate de stocare Card MicroSD (pana la 128GB)
Compresie video H.264
Unghi de Filmare Orizontal 355°. Vertical 105°. Detectarea Miscarii
General
Greutate (g) 270g
Dimensiuni (mm) 80.7 x 80.7 x 114.5 mm
Afisaj
Functii Notificari push pe telefonul mobil. Mod zi/noapte - trecere automata. Detectarea miscarii. Monitorizare remote. Urmarirea miscarii. Inregistrare video si audio. Sunet bidirectional. Functie de partajare.
Conectivitate
Audio AAC
Foto video
Camera Senzor F23 CMOS 1/2.9", Rezolutie 1080p, Night Vision (5m) trecere automata, Unghi lentila Wide-Angle 110°
Rezolutie video FullHD 1920 x 1080p
Alimentare
Mod alimentare DC5V-1A
Altele
Port USB 1 x microUSB
Difuzor Da.
Microfon Sunet bidirectional. Inregistrare audio
Aplicatie iHunt Home. Android & iOS
Wi-Fi standard 802.11 b/g/n 2.4GHz, Support Wireless
Mediu de stocare Card MicroSD
Accesorii incluse Cablu USB | Incarcator | Suport montare | 2 x Surub montare | Manual utilizator
Specificatii camera
Temperatura operationala -10°C ~ +55°C
Camera emag
Lentile M12/3.6MM, F2.0


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Resigilat Camera de supraveghere iHunt Smart Camera C200 WIFI Alb

  • 149,00Lei
  • 85,00Lei

Opţiuni disponibile