Toate Ofertele!
-20% Resigilat iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G FLIR

RO-ALERT ACTIV DIN FABRICA


iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G

WOW, aceasta este expresia vedetă pe care o vei tot citi în cele ce urmează. Dar nu, mai bine hai să aduci wow-ul în viața ta cu acest telefon de ultimă generație, poți să-i spui și flagship sau premium! Fă-te confortabil, avem treabă în cele ce urmează! Îți dorești să experimentezi cu adevărat o cameră cum nu găsești în altă parte și prin care să vezi totul într-un mod complet nou, detaliat și uimitor? Îți dorești ceva WOW? Te va uimi, te va surprinde și vei fi impresionat de puterea care ți-o oferă, de seria caracteristicilor premium care se vor dezvălui chiar în fața ta! Deja este aici, deja este al tău! Fără pic de compromisuri, totul dus la un alt nivel și da, totul este WOW!

Surprinde-i pe toți atunci când le vei arăta camera termală dusă acum la un nivel profesional, lasă-te condus de puterea fantastică de procesare, de ecranul uimitor, de conectivitatea avansată sau de rezistența extremă, de autonomia extinsă și de un design puțin spus impresionant! Este noul tău telefon mobil revoluționar, este un iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G. Spune-i flagship, numește-l vârf de gamă, adoră-l și ia-l cu tine oriunde. De ce? Pentru că poate și pentru că rezistă oricărei situații. Acolo unde ești tu, trebuie să fie și el!


Avantaje:

 • CAMERĂ TERMALĂ FLIR 5MP;
 • Baterie MARE de 9600mAh cu Încărcare Rapidă de 66W ;
 • Camera Principală 108.0MP - senzor Samsung + Bliț 6 LED-uri ;
 • Memorie internă de 256GB si 17GB RAM (12GB RAM + 5GB Virtual Memory) ( suportă card MicroSD de până 2TB ) ;
 • Conectivitate 5G + Dual SIM, Dual Standby .
 • Ecran de 6.58-inci FullHD+, 120Hz, rezoluție 1080 x 2408, 401 PPI;
 • Încărcare wireless 15W;
 • Procesor Dimensity 900 MT6877 cu frecvența de 2.4GHz ;
 • Cameră Frontală ( Selfie ) 32.0MP - senzor SAMSUNG ;
 • Senzor de amprentă + OTG + NFC + FaceID ;

Încă o dată WOW, poți spune asta de 1000 de ori. Și sunt mult mai multe situații în care vei privi lumea cu alți ochi, nu va mai exista mister, nu te vei sătura să tot încerci și să experimentezi lucruri noi, să vezi ce nicio altă cameră nu poate. Pentru că ai un telefon unic, unul dotat cu o cameră termală FLIR ce vine din partea unui lider mondial în tehnologia de imagistică termală. Fii și tu un lider, fii deasupra tuturor! Posibilități pe care nici nu le imaginați până acum, noi oportunități, o nouă viziune, o nouă dimensiune. Punem pariu că în fiecare zi vei descoperi ceva nou?

Magia se desfășoară cu ajutorul unei aplicații avansate, unice și cu multiple moduri incluse. Prin intermediul unui senzor special, noul tău telefon poate detecta diferențe subtile de temperatură într-un câmp vizual larg. Senzor venit din viitor, unul la care până acum nici nu am visat sau care era integrat în aparatura profesională. Telefonul tău este unul profesional și nici nu îți poți imagina cât de util îți va fi, indiferent de oră sau de anotimp. N-ai nevoie de nimic în plus, nu vei avea nevoie să urmezi tutoriale sau să descarci alte aplicații. Totul este gata integrat, calibrat și avansat, relaxează-te și descoperă o lume nouă. Folosește-l la muncă, pune-l la treabă și uită de gențile pline cu echipamente grele și costisitoare. Corect, atât de mult a evoluat tehnologia și deja este în buzunarul tău, în mâinile tale. Atât de aproape, atât de realist și de uimitor. Acesta este noul tău smartphone iHunt!

Gata cu instalatorii, nu mai arunca banii pe aparatură inutilă și nu mai apela la nimeni. Singurul ajutor este telefonul tău mobil de ultimă generație. Amator sau nu, începător sau expert? Nici nu contează domeniul în care îți desfășori activitatea, nu are importanță dacă ești pur și simplu curios din fire sau un adevărat profesionist. Vrei să-ți spunem câteva exemple și apoi să te lăsăm să-ți pui imaginația la încercare? Ok: Ia-l la vânătoare și identifică în întuneric animalele, inspectează și detectează scurgerile instalațiilor, bazează-te pe el în atelierul auto, scapă de izolația termică ineficientă, fă o diagnoză rapidă a problemelor electrice sau de ce nu, pur și simplu scapă de plictiseală! Mereu vei descoperi ceva uimitor. Să spunem încă o dată WOW? Spune și tu!

Câte o cameră foto pentru orice situație, orice scenariu și orice fantezie. Mai multe aplicații instalate pentru ca tu să te simți ca un profesionist, pentru a descoperi toate detaliile fine din imaginile surprinse cu senzorul uriaș de 108 MP dezvoltat de Samsung, pentru a admira cele mai mici detalii prin “ochiul” camerei de 5 MP de tip macro sau pentru o lume clară prin imaginile și clipurile selfie cu camera de 32 MP. Să spunem clar, sau cristal? Alege tu care va fi cuvântul pe care-l vei folosi după ce vei vedea rezultatele! O cameră pentru orice situație, un telefon cum nu ai mai văzut, senzori cu termoviziune pe care i-ai văzut numai în reviste. Dar deja este al tău și poți să-i spui pe nume, iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G.

Vrei fotografii mai clare, mai luminoase, mai impresionante? Cauți detalii mai precise și o mai mare fidelitate a culorilor? De ce să cauți și de ce să-ți dorești? Acum ai un senzor principal de 108MP ce vine de la Samsung, o cameră gata să surprindă toate texturile fine sau peisaje de basm. Rezoluție mare pentru rezultate mari, mai multă lumină și naturalitate. Fă crop, editează, folosește rezultatele ca un profesionist, filmează la un alt nivel și utilizează telefonul așa cum nu ai mai făcut-o până acum!

Nici nu știi unde te poartă imaginația sau unde-ți zboară gândul. Dar chiar și acolo te poți baza pe noul tău telefon ultra dotat și super performant. Acțiune sau tandrețe, o captură cu persoana iubită sau cu familia, un montaj video cu cele mai plăcute amintiri din vacanța superbă, în parc sau în club cu prietenii. Vei deveni pasionat de fotografie, vei adora să aplici filtre sau să editezi rapid și vei descoperi ce înseamnă cu adevărat imaginile impresionate. Răsărit spectaculos peste munți sau un apus romantic pe plajă? Tu alegi acum, dar deja ai făcut cea mai importantă alegere, ai ales iHunt!

O lume de poveste, o lume a detaliilor mai puțin cunoscute până acum. O lume a artei, a tehnologiei și a frumosului. Exact asta poți descoperi cu ajutorul unui senzor Samsung de tip macro, cel ce-ți va permite să mărești de până la 60 de ori! Picături minuscule de apă pe frunzele delicate, texturile fine ale petalelor delicate sau boabele suculente de nisip? Idei multe, rezultate excelente, detalii precise și forme uimitoare. Să mai spunem o dată WOW?

Vezi perfecțiunea dincolo de frumusețea fizică! Ia-ți persoana iubită în brațe, simte apusul de soare și razele blânde de Soare, trimite un portret realizat perfect sau un cadru surprins în mijlocul acțiunii, poate un video în rețeaua preferată de socializare. Pornește rapid un clip video în direct sau încarcă un instantaneu online. Dar vei face totul așa cum trebuie și te vei baza pe o cameră de 32MP. Ți se pare mult pentru un senzor selfie? Păi de ce să nu fie mult, de ce să nu fie bine și totul dus la un alt nivel?

Recent lansat, procesorul telefonului face parte din categoria celor high-end. Și cum putea să fie altfel având în vedere că noua ta achiziție face parte din gama telefoanelor flagship? De fiecare dată când vei utiliza acest smartphone, vei simți că ai în mână o mică mașină de curse. Fără ezitări, fără lag, fără nimic anormal, pur și simplu viteză, stabilitate, eficiență și calitate. Fabricat pe o tehnologie premium de numai 6nm, acest chipset este o vedetă. Un ansamblu de vedete, asta am integrat în terminalul acesta. Un blockbuster de la Hollywood și amintește-ți că tu joci rolul principal!

De câtă memorie RAM crezi că are nevoie un telefon mobil pentru a rula perfect? Dacă nu știi, îți spunem noi că de cât mai multă! Nu mai are rost să închizi aplicațiile care rulează în fundal, nu mai există să descarci jocul preferat și nici nu te mai feri să-i dai telefonului sarcini grele. Ți-ai imaginat că poți extinde memoria RAM cu care vine telefonul? O poți face rapid și vei găsi opțiunea în meniu! Când ai nevoie de mai mult, primești mai mult. Fără întreruperi, fără încetiniri, fără lag. Grafica avansată, experiența de gaming fără cusur. Să fie oare un TURBO telefon? Poți să-i spui chiar așa!

Zboară printre aplicațiile deschise instant, călătorește uimitor prin lumea internetului, simte calitatea convorbirilor telefonice, bazează-te pe noul tău smartphone echipat cu o conectivitate 5G avansată. Totul se petrece cât ai clipi, încarci sau descarci totul mai repede, mai ușor și mai comod. Gata cu ezitările, cu erorile și cu timpul pierdut fără sens! Ești la un alt nivel, ești deja într-o lume nouă și performantă, ești împreună cu al tău iHunt de ultimă generație. O conexiune rapidă și fiabilă poate face o diferență majoră în eficiența și productivitatea zilnică.

Preferi să-ți spunem că ecranul noului tău telefon îți va oferi culori vibrante și detalii clare, sau că vei avea parte de o experiență de vizualizare imersivă și impresionantă? Vrei să simți cum degetul îți alunecă într-un mod natural pe display-ul protejat de Gorilla Glass și cum un ecran de înaltă calitate este esențial pentru o navigare fluidă fără întârzieri? Dacă ai răspuns afirmativ, atunci află că te vei bucura de o rezoluție perfectă, garantat nu ai nevoie de mai mult. De o diagonală nici foarte mică, dar nici foarte mare, sigur pe placul tău și de o densitate mare a pixelilor. Știai că dacă sunt mai mulți pe un inch, imaginea compusă este mai plăcută, mai calitativă și mai detaliată? Deschide-l și lasă-te purtat de culoare, este tot ce trebuie să faci!

Poate cea mai importantă caracteristică a unui ecran este aceasta, cea deja integrată în noul tău telefon, una pe care o vei vedea la propriu și o vei simți, este cu adevărat fantastică! Rata de refresh avansată, o tehnologie care nu trebuie să lipsească atunci când vorbim despre un telefon vârf de gamă. Experiența de joc mai fluentă și mai reactivă, scroll mai lin, mai plăcut și mai captivant. Fără acele mici ezitări și întreruperi care îți obosesc privirea. Navigare mai plăcută prin paginile web sau prin meniuri, prin magazinul de aplicații, compatibilitate mai mare cu filmele și cu aplicațiile conexe, reacții mai rapide și mai precise. Imagini mai detaliate, mai conturate și mai fine. Pe scurt, fantastică rata de refresh de 120Hz, este deja integrată în noul tău telefon iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G. Și încă o dată, WOW!

Și cum se putea ca un adevărat iHunt să nu fie rezistent la apă, praf, șocuri și alte condiții care pun pe fugă alte telefoane mobile? Un smartphone complet și complex, ajutorul tău de nădejde, un camarad pe care te poți baza și pe care nu-l vei uita niciodată acasă, aruncat pe bancheta din spate, în buzunare sau pe noptieră. Pur și simplu, este făcut pentru aventură, adoră natura și condițiile grele, iubește provocarea. Nu suportă să-l tot ștergi cu cârpele, să-l cureți și să te porți cu el așa cum te porți cu un bibelou fragil. Nu se sperie de apă, de frig sau de mizerie, adoră să-l scufunzi și să-ți arate noi oportunități. Este al tău, ia-l cu tine oriunde!

Te va inspira și te va purta într-o lume plină de adrenalină și de aventură. Împreună veți descoperi locuri noi și veți cunoaște noi oportunități. Telefonul tău este plin de funcții unice pe care să le folosești la locul de muncă, la birou, în atelier, garaj sau într-o plimbare revigorantă. Un oraș aglomerat și plin de viață sau pe o pajiște verde? La malul mării sau în apele involburate ale unui râu, sau în confortul canapelei. Lasă-l să zburde prin ploaie cât timp campezi și cât montezi cortul, oferă-i șansa să te ajute atunci când ești la lucru și petreceți împreună clipe de vis în jurul unui foc de tabără. Nu este o poveste, nu este un scenariu. Sau dacă vrei, este o poveste frumoasă cu 2 actori. Ai ghicit actorii? Tu și iHunt!

Poate te întrebi ce rost au toate cele spuse până acum, fără un acumulator de capacitate mare, unul care să ofere aparatului toată energia de care are nevoie. Poți să te întrebi, dar mai bine îți oferim noi răspunsul. O baterie de 9600 mAh înseamnă mult, foarte mult. Și nu sunt numai cifre aruncate într-o listă a specificațiilor, sunt cifre care înseamnă zeci sau sute de ore. Aproape sigur că nu vei rezista tu atât de mult și că vei avea nevoie de odihnă. Însă, noul tău telefon suportă bine oboseala și stresul, practic nu le simte. Este gata mereu să-ți pună la dispoziție energia integrată în baterie. Dacă ar putea să-ți dea și ție din ea, ce bine ar fi. Poate că într-o zi se va întâmpla și asta...!

Au trecut vremurile când puneau telefonul în priză și așteptai ore bune ca acesta să se încarce. A trecut perioada în care primeai mesaje de avertizare legate de baterie scăzută. A venit timpul să-l încarci cu adevărat rapid, așa trebuie să fie un telefon flagship, așa este. Nu-l lăsa să doarmă ore întregi, sunt suficiente câteva minute pentru alte ore bune sau chiar zile întregi de activitate și sarcini complexe. Și reține, acumulatorul are o capacitate mare și oricum se va descărca greu. Asta înseamnă că vei avea nevoie mai rar de încărcător, dar atunci când trebuie, va oferi viteze de încărcare ametitoare. Și stai să vezi ce mai urmează!

Dar de ce să mai apelezi la cabluri sau la încărcătoare când ai la dispoziție soluții mai moderne și mai avansate. Să fie flagship până la capăt! Asta înseamnă că te vei putea bucura de o încărcare mai elegantă și mai facilă prin simpla amplasare a telefonului peste un wireless charger! Mai simplu chiar nu se poate. Îți dorești mai mult? Se poate și mai mult, adică poți transfera energie și altor gadget-uri, telefonul tău devenind un wireless charger! Chiar ai ce experimenta cu noul tău iHunt!

Mai multe ca niciodată, mai avansate decât ai crezut, mai utile ca până acum. Nu le mai căuta în altă parte, nu mai da banii pe ele. Sunt aplicații special optimizate pentru acest smartphone și toate îți sar în ajutor fix atunci când ai nevoie. Și vei avea nevoie, amintește-ți că este un telefon pe care-l vei lua cu tine oriunde, chiar și în atelier, chiar și în garaj sau pe șantier. O trusă de scule de calitate, însă nu cântărește deloc, nu se strică, nu rugineste. Scopul ei este să-ți facă treaba mai ușoară și să o faci cu plăcere.

Te întrebi de ce nu am terminat și cam ce ar putea să-ți mai ofere acest smartphone? Abia aștepți să ți-l sosească și ești din ce în ce mai nerăbdător, mai curios și mai entuziasmat. Până când îl vei scoate din cutie și până când vei simți puterea și performanța la care ai visat, mai spunem încă o dată WOW. Ai cerut, a revenit jack-ul audio de 3.5mm, cel pe care aproape nu-l mai găsești în altă parte. Și este mega util. La fel de utilă este și conectivitate GPS, de fapt vei descoperi mai multe sisteme integrate, toate lucrând pentru o localizare și o navigare de top. Ascultă-ți topurile preferate la postul de radio preferat, direct în FM, chiar și fără căști! Sau poate că vrei să faci plăți în siguranță și te-ai tot saturat să scoți portofelul din buzunar și să apelezi la card sau la cash. Apelează la telefon, este al tău deja!

Un univers digital, o lume a aplicațiilor mobile moderne și o gamă largă de customizări, setări sau elemente de securitate. De asta vei avea parte încă de la prima întâlnire, de la prima atingere. Este un sistem de operare ce chiar nu are nevoie de prezentări în plus, Android fiind cel mai popular în această industrie, cel mai simpatic și cel mai iubit. Să nu te întrebi ce poți face cu el, mai bine te-ai gândi cum este posibil să te facă să scapi de monotonie, să te ajute și să te învețe lucruri noi. Reține, nu este un simplu sistem de operare, este un adevărat univers. Android 12, poate cea mai populară și cea mai optimizată versiune! Nici pe departe nu am terminat, am fi putut să-ți mai povestim ore, zile și săptămâni întregi despre iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G. Însă, asta ar fi însemnat să-ți răpim din surprizele pe care le vei avea când deschizi pentru prima dată cutia, moment pe care-l visezi și pe care-l aștepți de mult! Nu mai aștepta, ai visat prea mult. Noul tău iHunt este o realitate și este numai pentru tine. Este WOW!


Retea
Sloturi SIM Dual SIM nano SIM + nano SIM/MicroSD
Frecventa 2G: GSM B2/3/5/8 | 3G: WCDMA B1/2/4/5/6/8/19 | 4G LTE: FDD B1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28A/28B/66/71 TDD: B34/38/39/40/41 5G NR Sub6: N1/2/3/5/7/8/12/20/25/28/38/40/41/66/71/77/78/79
Tip SIM Nano-SIM
General
Rezistent IP68, Rezistent la Apă, Rezistent la Praf, Rezistent la Șocuri
Model Procesor MediaTek Dimensity 900 MT6877 Octa Core 2.4GHz, 6nm
Frecventa Procesor 2*Cortex-A78 2.4GHz + 6*Cortex-A55 2.0GHz
GPU Arm Mali-G68 MC4
GPS GPS | Glonass | Galileo | Beidou | NavIC
Sistem de operare Android 12
Greutate (g) 409 g
Limba utilizare romana, engleza, maghiara etc.
Dimensiuni (mm) 175.2 x 83.4 x 18.8 mm
Memorie
Memorie RAM 17GB (12GB RAM + 5GB Virtual Memory)
Memorie ROM 256 GB
Afisaj
Tip display FullHD+ (401 PPI), 120Hz Rata Refresh, Waterdrop Screen, Raport ecran 20:9, 95% Raport Ecran-Corp
Rezolutie 2408 x 1080
Diagonala (inch) 6.58
Numar culori 16.7M
Conectivitate
Bluetooth v5.0
Wireless 2.4G/5G, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, support Wi-Fi 6
USB Type-C
Audio 3.5mm Jack Audio
NFC Da
Foto video
Camera principala Cameră FLIR Thermal Vision - 5MP (f/2.2), 57° FOV, MSX, Rezoluție termală 160x120, Temperatură măsuare -10°C - 400°C, Cameră Foto Principală 108MP (F/1.89) - senzor Samsung ISOCELL HM2, 0.7µm, 82.3° FOV, Cameră Macro 5MP (F/3.0) - senzor Samsung S5K5E9, 77° FOV, Mărire imagine 60x
Camera secundara 32MP (F/2.0) - senzor Samsung S5KGD1, 1.2µm, 73.7° FOV, Suport Anti-Shake
Blit integrat 6 LED-uri
Alimentare
Capacitate (mAh) 9600mAh, Încărcare rapidă 66W, 11V/6A, Încărcare wireless 15W, Încărcare inversă 5W
Multimedia
Radio FM Da
Lanterna Da
Altele
Senzori Proximitate, Lumina, Accelerometru, Gravitație, Pedometru, Amprente, Busola, Geomagnetic, Giroscop, Coulometru, Barometru
Accesorii incluse 1 x Cablu Type-C, 1 x Folie protectie, 1 x Pană acces slot SIM, 1 x Incarcator, 1 x Șnur de prindere, Manuale de Utilizare, 1 x Certificat Garantie
Serviciul RO-ALERT Da
Modalitate activare RO-ALERT Preactivat din fabrica

Cumpără prin CreditAi găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Bank este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

473.65 lei/lună

12 Rate

243.89 lei/lună

18 Rate

167.40 lei/lună

24 Rate

129.22 lei/lună

36 Rate

91.17 lei/lună

60 Rate

61.06 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Bank.

100% online!

Tu ești în avantaj!

 • Soluție disponibilă 24/7;
 • Doar 10 minute din timpul tău;
 • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

 • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
 • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Bank;
 • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Resigilat iHunt Titan Thermal Tactics PRO 5G FLIR

 • PRP: 3.300,00Lei
 • 2.650,00Lei

Opţiuni disponibile

Whatsapp