Toate Ofertele!
-29% Robot aspirare iHunt Vacuum Laser Pro 2022 cu iHunt Home App, Mop, 3-in-1


Tutorial de asociere a aspiratorului cu aplicația iHunt Home
Robotul aspirator vine cu funcția de mop pentru igienizarea spațiilor de acționare


Descarcă Ghid pentru conectarea dispozitivului la iHunt Home APP


Robot aspirare iHunt Vacuum Laser Pro 2022 cu iHunt Home App, Mop, 3-in-1

Imaginează-ți o casă curată, închide ochii și gândește-te la cum ar fi ca cineva să se ocupe de curățenie în locul tău. Fără salariu lunar, fără stres și fără griji. Te ascultă, se încarcă singur, nu cade, nu se lovește, nu strică pereții sau mobila.

Acum, deschide ochii și privește în jurul tău. O casă curată, o tehnologie modernă, un aer ce nu este încărcat de praf. Nu mai vezi fire, nu te mai apleci pentru întreținerea curățeniei, nu te mai deranjează zgomotul asurzitor al aspiratoarelor tradiționale.

Privești spre un aspirator inteligent, un robot care se va ocupa de curățenie și care va ști aproape singur ce trebuie să facă. Tu poți să-ți savurezi cafeaua și filmul preferat, să lucrezi sau chiar să te odihnești. Altcineva este capabil să se ocupe de curățenie. Este un prieten de nădejde și are o denumire pe măsură. iHunt Vacuum Laser Pro 2022.

Mai simplu decât simplul pe care-l cunoști ! Mai comod decât te aștepți. Cartografiere prin tehnologia Laser, navigare printre obstacole, aplicație dedicată și un telefon mobil. Ți-am captat atenția ? Stai să vezi ce urmează !

Gresie, parchet, dușumele, covoare, mochete ? Toate sunt pe placul său și adoră să le facă lună. Putere mare de aspirare, perii ferme dar delicate cu țesăturile, roți gândite pentru a se deplasa în cele mai bune condiții și un design care te va atrage instant. Ți-am spus că are inclusiv perii laterale și funcție de mop ?

Știm, ai fost obișnuit ca pentru menținerea curățeniei să tragi de cabluri și de aspiratoare grele. Să cauți saci și orice ai fi făcut, tot îți scapă o anumită zonă neaspirată. Dar asta nu se va mai întâmpla. Roboțelul tău este mai mult decât inteligent și știe pe unde a trecut, curăță automat grație tehnologiei Laser și nu uită de colțuri sau margini. Pe scurt, nu uită nimic, nu ratează nicio zonă.

De ce am integrat tehnologia LASER ? Deoarece roboțelul tău va ști întotdeauna pe unde trebuie să umble, ce zone să curețe, ce obstacole să evite. În mod automat, este capabil de o cartografiere a zonei de acțiune, harta fiind gata aproape instant. Apoi, cu ajutorul acestor tehnologii moderne, va trece la treabă. Nu va dărâma nimic, nu va sparge nimic. Nu vei avea motive să-l cerți ;)

Te întrebi ce se întâmplă în momentul în care bateriile dau semne că au nevoie de extra energie și că trebuie să-l încarci ? Probabil te gândești că trebuie să-l cauți prin casă sau prin birou. Exclus ! Nu-l striga pe nume, nu-l căuta, nu-l ridica, nici măcar nu trebuie să-l atingi. Singur este capabil să-și dea seama când trebuie să se încarce și tot singur se duce la stația de încărcare. Inteligent și simpatic, sigur îl vei îndrăgi.

Dar ce mă fac dacă am o casă mai mare și vreau să-l folosesc la etaj sau la mansardă ? Dar dacă vreau să aspir sub masă sau nu doresc să atingă piciorul unei mese sau marginea unui pat ? Răspunsurile sunt simple. Tu poți să stai în grădină la o cafea sau la parter și să-ți savurezi desertul preferat. El va lucra la etaj și va detecta automat pericolele. Senzorii integrați nu-i vor permite să cadă de pe trepte și nici să se lovească de obiectele de prin casă. Își face treaba în siguranță și are o singură dorință. Să-ți mențină casa curată, indiferent dacă-l pui la treabă la parter sau la etaj.

Un sistem inteligent de aspirare dar și de filtrare. Știm că este neplăcut ca aspiratorul să elimine praf sau mirosuri neplăcute. Asta nu se va întâmpla, am integrat un sistem inteligent de filtrare, unul care este compus din mai multe elemente care se îmbină perfect și care rețin chiar și cele mai fine impurități.

Un avantaj major este dat și de cele două perii laterale care se rotesc și care sunt capabile să adune mizeria acumulată în jurul zonei de aspirare principale. Astfel, aceste perii adună mizeria și o trimite către zona principală de aspirare. În acest mod, va reuși să strângă și impuritățile care sunt strânse în jurul sau și astfel, raza de curățenie crește. Aceste perii se rotesc cu viteze variabile ce țin de modul de aspirare.

Și cum ar fi ca aproape în totalitate să-l poți controla cu ajutorul telefonului mobil ? Să setezi diverse aspecte, să-l urmărești, să-i dai comenzi, să vezi capacitatea acumulatorului sau să programezi diversele moduri de utilizare. Poți chiar să te uiți peste statistici și să-l trimiți la locul sau de încărcare ! Pe scurt, îți va face viața mai ușoară și mai simplă. Vei avea mai mult timp liber și te vei mândri cu tehnologia modernă care va lucra pentru tine. Este mic, simpatic, puternic și silențios. Inteligent și cu un design pe care-l vei îndrăgi din prima clipă. De ce nu ai profita de toate acestea ?


Pachetul include: 1 x Robot Aspirare, 1 x Încărcător, 1 x Baza de încărcare, 1 x Telecomandă, 2 x Pereche de perii laterale, 1 x Filtru de rezervă, 1 x Perie curățare, 1 x Recipient apă cu mop, 1 x Mop de rezervă, 1 x Manual de utilizare, 1 x Certificat de garanție

Caracteristici Generale Aspirator
Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Umeda; Uscata; Cu spalare.
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Covoare; Podele.
Functii Indicator luminos; Avertizare sonora; Programabil; Curatare automata; Indicator baterie descarcata; Baterie reincarcabila; Variator de putere; Incarcare automata; Senzor anti-cadere; Senzor anti-coliziune; Vitezometru; Stand by.
Latime 33 cm
Inaltime 9.5 cm
Greutate 2.7 Kg
Culoare Alb
Putere 22 W
Autonomie acumulator 90 min
Capacitate colectare 450 ml
Tip sac Recipient de colectare
Accesorii incluse 1 x Încărcător, 1 x Baza de incarcare, 1 x Telecomanda, 2 x Pereche de perii laterale, 1 x Filtru de rezerva, 1 x Perie curatare, 1 x Recipient apă cu mop, 1 x Mop de rezerva, 1 x Manual de utilizare, 1 x Certificat de garantie
Tehnologii Auto clean; Anti-Collision.

Cumpără prin Credit

Ai găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Credit este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

163.06 lei/lună

12 Rate

83.96 lei/lună

18 Rate

57.63 lei/lună

24 Rate

44.48 lei/lună

36 Rate

31.39 lei/lună

60 Rate

21.02 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Credit.

100% online!

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Credit;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Robot aspirare iHunt Vacuum Laser Pro 2022 cu iHunt Home App, Mop, 3-in-1

  • 1.199,00Lei
  • 850,00Lei

Opţiuni disponibile

Etichete: aspiratoare, aspirator