Toate Ofertele!
Tir, Pachet Die Hard - Bucuresti

Ai vazut toate filmele de actiune si te intrebi cum nimereste James Bond tinta, agatat de un elicopter, sau cate gloante are Bruce Willis in pistolul pe care il incarca doar la inceputul filmului?

Vino sa te convingi cu ochii tai ce e adevar si ce e „efect special” in tirul cu arme de foc, intr-un poligon ca in filme!

Te asteptam in doua poligoane dotate la standarde occidentale, de 25m si 50m, pentru a trage cu arme celebre - pistoalele Glock, Beretta sau Heckler&Koch, dar si cu arme de asalt, precum Beretta CX4 Storm.

Poti alege sa faci propria ta comparatie intre armele fostului bloc estic, precum AK 47, si cele actuale, in deplina siguranta si sub indrumarea unor instructori profesionisti, cu experienta reala in trupele speciale.


Informatii utile:

    Locatie: Bucuresti
    Pretul afisat este pentru o persoana
    Pachetul include:     
     20 cartuse cu pistol Beretta 92 FS
     10 cartuse arma lunga Beretta CX4 Storm
      Inchiriere linie de tragere si echipament de protectie (antifoane, ochelari)
      Asistenta instructor profesionist


Programarea se face cu minim 1 saptamana in avans.
Voucher-ul este valabil 6 luni de la data achizitionarii.

Puteti schimba gratuit activitatea de pe voucher cu orice alta activitate din portofoliul funizorului in limita pretului standard al experientei initiale. In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret. Pentru acest serviciu va rugam sa ne contactati la 0746 047 047.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Tir, Pachet Die Hard - Bucuresti

  • 200,00Lei