Toate Ofertele!
-22% Sonerie inteligenta cu camera video iHunt Smart Doorbell WIFI AlbSonerie inteligentă cu camera video iHunt Smart Doorbell WIFI


De ce să nu-ți accesorizezi casa cu produse inteligente ? De ce nu ai avea o casă inteligentă ? Noi îți oferim soluțiile, unele practice și cât se poate de accesibile. Trebuie să ții pasul tendinței și să-ți faci viața mai ușoară cu ajutorul tehnologiei. De data aceasta, pe lângă restul produselor Smart-Home din gama iHunt, suntem bucuroși să-ți prezentăm soneria inteligentă.

Da, ai citit cât se poate de bine. Și este cât se poate de inteligentă, dotată cu camera video de înaltă definiție și unghi larg, mod vedere de noapte, suport pentru interacțiune vocală și conectivitate WiFi ! Primești în timp real pe telefon alerte când detectează mișcarea și poate cel mai important aspect, imaginea îți va fi afișată color, direct pe ecranul telefonului mobil. Și asta nu este tot.

Avantaje:

  • Rezoluție FullHD, 1920x1080p;
  • Lentilă cu unghi larg de vizualizare 105°;
  • Mod de noapte, trecere automată;
  • Microfon și difuzor de calitate. Sunet bidirecțional Two-Way Talk;
  • Instalare și montare extrem de ușoare;
  • Wi-Fi 2.4GHz incorporat;
  • Control prin aplicația iHunt Home Android și iOS.

Poți comunica cu ușurință cu vizitatorii, nici măcar nu trebuie să te mai dai jos de pe fotoliu. Vezi în timp real cine te caută. Poate nu ai dispoziția să primești pe oricine sau poate vrei pur și simplu să comunici ceva unui curier, unui vecin sau unui alt membru al familiei. Poți face toate acestea foarte simplu și fără efort. Intimitatea îți va fi integral respectată, vizitatorii nu te vor vedea dar avantajul este de partea ta. Vei putea privi pe ecranul telefonului în timp real, soneria îți va transite video la o calitate bună. În plus, aplicația gratuită (iHunt Home) îți va oferi și posibilitatea de a înregistra video sau de a face capturi de ecran, asta pe lângă alte opțiuni utile.

Pe lângă faptul că are un design cât se poate de atractiv, este și extrem de inteligentă. Nu va avea probleme noaptea, este capabilă să-ți afișeze imagini chiar și în toiul nopții. Poate ai musafiri nepoftiți și efectiv nu vrei să te dai jos din pat. Senzorul infraroșu va lucra pentru tine și va capta imagini chiar și până la 10m distanță. Ca o măsură de protecție în plus, aplicația este dotată și cu un mod “Sirenă” plus mod nocturn.

Poți primi o simplă notificare sau poți alege să răspunzi unui apel video, acesta fiind generat chiar de sonerie și de aplicație. Este suficient să comunici curierului care ți-a adus prânzul delicios să lase comanda la ușă sau poate ai primit coletul mult așteptat. Nu este nevoie de o interacțiune directă, sistemul audio bidirecțional îți va oferi posibilitatea să porți o conversație chiar și de la distanță.

În colet, vei primi și un alt dispozitiv pe care îl poți monta în casă, acesta va suna tare și clar, nu ai cum să ratezi o anumită vizită. În plus, aplicația te poate alerta în timp real în cazul în care soneria iHunt Smart Doorbell WiFi a detectat o mișcare în preajma ei și când ești căutat. Chiar dacă ai telefonul în mod stand-by!

Tehnologia de generație nouă chiar te ajuta și îți simplifică viața. Telefonul mobil îl porți în buzunar mereu și trebuie să profiți la maxim de inteligența lui. Controlează soneria inteligentă iHunt Smart Doorbell WiFi direct din aplicație, așa cum poți face și cu alte sisteme pentru o casa inteligentă pe care ți le punem la dispoziție. Nu trebuie să plătești nimic, aplicația ți-o punem la dispoziție gratuit, nu contează dacă ai un Android sau un iPhone. Va funcționa la fel de bine !


Pachetul include: 1 x Sonerie exterioară cu cameră, 1 x Sonerie interioară, 2 x Baterie, 1 x Cablu USB, 1 x Kit de montaj pe perete, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garanție

Specificatii
Capacitate de stocare Card MicroSD (pana la 64GB)
Compresie video H.264
Unghi de Filmare 110°
General
Greutate (g) 214.7g
Dimensiuni (mm) 137.7 x 60.7 x 31.5 mm
Afisaj
Functii Notificari push pe telefonul mobil. Mod zi/noapte - trecere automata. Monitorizare remote. Inregistrare video si audio. Sunet bidirectional.
Conectivitate
Audio AAC
Foto video
Camera Senzor F23 CMOS 1/2.9", Rezolutie 1080p, Night Vision cu trecere automata, Unghi lentila Wide-Angle 110°
Rezolutie video FullHD 1920 x 1080p
Alimentare
Mod alimentare DC5V-1A
Altele
Port USB 1 x microUSB
Difuzor Da.
Microfon Sunet bidirectional. Inregistrare audio
Aplicatie iHunt Home. Android & iOS
Wi-Fi standard 802.11 b/g/n 2.4GHz, Support Wireless
Mediu de stocare Card MicroSD
Accesorii incluse Sonerie interioara | Cablu USB | 2 x Baterie | 1 x Kit de montare | Manual de utilizare | Certificat de garantie
Specificatii camera
Temperatura operationala -10°C ~ +55°C
Camera emag
Lentile M12/3.0MM, F2.0


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Sonerie inteligenta cu camera video iHunt Smart Doorbell WIFI Alb

  • 249,00Lei
  • 195,00Lei

Opţiuni disponibile