Toate Ofertele!
-43% Camera de supraveghere iHunt Smart Cloud Camera 6 PTZ PRO

1 AN GRATUIT: SERVICIUL CLOUD INCLUS ÎN VALOARE DE 115LEI

PENTRU SIGURANȚĂ MAXIMĂ Cameră de supraveghere iHunt Smart Cloud Camera 6 PTZ PRO


Un exemplu perfect de tehnologie modernă, combinând funcționalitatea cu estetica. Design compact și atrăgător, elegant, se integrează perfect în orice mediu. Noua cameră de supraveghere ce se bucură de caracteristici avansate, stil și securitate.

Atunci când ai nevoie de o soluție de securitate avansată, integrare perfectă în cloud, aplicație mobilă dedicată, senzor foto/video ce va captura și-ți va reda imagini clare, control complex și senzor de mișcare pentru ce nu scapă nimic din vedere! Un ochi ager de vultur în casa sau biroul tău, o soluție modernă pentru o securitate avansată.

O privire omniprezentă care veghează cu o calitate superioară, funcție de înregistrare panoramică ce nu doar capturează imagini, ci înțelege și analizează în mod deplin mediul înconjurător. Fiecare colț, fiecare unghi se află sub supravegherea sa constantă, nu va obosi niciodată și nu va avea nevoie de odihnă. Este exact ceea ce ți-ai imaginat!

Inima camerei este senzorul avansat de 3MP ce vede lumea în culori vii și detalii excelente, lentila de 4mm pentru o perspectivă largă și o înclinare de până la 46 grade pentru flexibilitate și adaptabilitate. Nimic nu-i scapă din vedere!

Poți să te gândești la ea ca la un scut de protecție care veghează asupra a tot ceea ce vă este drag. Înregistrarea în diverse formate avansate nu este o simplă caracteristică, este o garanție a detaliilor, o reprezentare fidelă a realității. Pentru că nimic nu este mai important decât siguranța ta și a acelor dragi.

Pătrunde în esența realității cu noua ta cameră de supraveghere iHunt! Mai mult decât un gadget, este un explorator capabil să se miște și să se adapteze pentru a oferi cea mai bună perspectivă, indiferent de locul în care ai amplasat-o! Și nu uita, se integrează perfect în orice peisaj.

Fiecare pixel este o particică de realitate, capturată cu o precizie detaliată. Diafragma se va asigura că fiecare scenă devine luminoasă și clară, chiar și în condiții de iluminare slabă, chiar și noaptea. Este confortul pe care-l meriți!

Noua ta cameră de supraveghere este mai avansată decât ai crede, captează fiecare sunet, fiecare zgomot și cuvânt. Pentru că securitatea trebuie să însemne mai mult, am dotat-o cu microfon sensibil și difuzor, caracteristici care-ți vor permite să interacționezi în timp real cu cei dragi, indiferent de locația în care te afli.

Redefinește conceptul de siguranță și securitate și te va lăsa nu doar să observi, ci și să comunici sau să interacționezi cu familia. Pentru că meriți o soluție completă, utilă cu adevărat și gata oricând de a te ajuta.

O cameră de supraveghere care veghează asupra lumii tale chiar și atunci când noaptea își întinde mântia sa întunecată. Îți aduce lumină în întuneric, este neobosită, securitatea nu cunoaște pauze sau alte obstacole!

Capabilă să înregistreze și să redea imagini în timp real în condiții de întuneric, o face până la o distanță de 10 metri, suficientă pentru camerele unui apartament. Confortul de a ști că ești protejat în orice moment al zilei sau al nopții.

Versatilă, cu două moduri de stocare a datelor, această cameră nu doar înregistrează sau îți arată imagini în timp real, ci și păstrează cu grijă fiecare moment capturat, un exemplu de flexibilitate. Poți alege să păstrezi chiar și sute de ore pe un card extern de până la 128GB, un mediu de stocare sigur și accesibil.

Sau dacă preferi, ai opțiunea să păstrezi datele în cloud, un spațiu virtual unde înregistrările tale sunt întotdeauna la dispoziție, oriunde te-ai afla. Un arhivar meticulos care te ține în siguranță.

Vei avea o cameră de securitate care nu doar vede, ci și înțelege. Este un triumf al inteligenței artificiale care aduce siguranța la un alt nivel. Imaginile sunt analizate rapid, înțelese și atunci când este cazul, îți comunică ceea ce se întâmplă. Securitatea nu este doar despre protecție, este și despre înțelegere!

O lume în care noua ta cameră de supraveghere nu doar surprinde realitatea, ci se adaptează la ritmul ei. Cu siguranță poate face tranziția rapidă între modul de noapte și modul zi. Dacă vrei, poți spune că are un simț al timpului, o înțelegere a ritmului natural. Este promisiunea noastră pentru tine, un simbol al evoluției tehnologice.

Și controlul este chiar în vârful degetelor tale, simplu, comod și cât se poate de modern, garantat ai un telefon mobil în buzunar, unul ce va deveni un centru de comandă pentru această cameră inteligentă. Fiecare setare, comandă și interacțiune, la un click distanță.

Pentru că la noi, securitatea nu este doar despre protecție, este despre a deține controlul. Instalează chiar acum aplicația gratuită iHunt, adaugă noua ta cameră inteligentă de supraveghere și începe să descoperi o lume nouă, așa cum nu ai mai văzut-o! Pentru că meriți să fii în siguranță!

Pachetul include: 1 x Cameră de supraveghere, 1 x Încărcător, 1 x Cablu USB, 1 x Manual de utilizare, 1x Certificat de Garanție


Specificatii
Capacitate de stocare Card MicroSD (pana la 128GB)
Compresie video H.265 / H.264 MJPEG
Unghi de Filmare Orizontal 87°. Vertical 46° și 102° + Detectarea Mișcării
Afisaj
Functii Control PTZ Notificari push pe telefonul mobil. Mod zi/noapte - trecere automata. Detectarea miscarii. Monitorizare remote. Urmarirea miscarii. Inregistrare video si audio. Sunet bidirectional. Functie de partajare.
Conectivitate
Audio AAC
Foto video
Camera 1/2.8" 3MP progresiv CMOS, 4MM, F2.1
Rezolutie video HD 2560 x 1440px
Alimentare
Mod alimentare DC5V-1A
Altele
Port USB 1 x microUSB
Difuzor Da.
Microfon Sunet bidirecțional. Înregistrare audio
Aplicatie iHunt Home. Android & iOS
Wi-Fi standard 802.11 b/g/n 2.4GHz, Support Wireless
Mediu de stocare Card MicroSD
Accesorii incluse Cablu USB | Încărcător | Suport montare | 2 x Șurub montare | Manual utilizare
Specificatii camera
Temperatura operationala -10°C ~ +45°C

Cumpără prin CreditAi găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Bank este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

6 Rate

36.24 lei/lună

12 Rate

18.66 lei/lună

18 Rate

12.81 lei/lună

24 Rate

9.89 lei/lună

36 Rate

6.98 lei/lună

60 Rate

4.67 lei/lună

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Bank.

100% online!

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Bank;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.


*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Camera de supraveghere iHunt Smart Cloud Camera 6 PTZ PRO

  • PRP: 200,00Lei
  • 115,00Lei

Opţiuni disponibile

Whatsapp