Manualul Actionarului 

 

Manualul Actionarului

 

Ceea ce facem

 

Compania iHunt Technology a fost infiintata in anul 2015 si este printre primii importatori de telefoane mobile din China, ca alternativa la brandurile consacrate.

De asemenea, iHunt este printre primele companii care a oferit solutii accesibile in segmentul telefoanelor rezistente la apa, socuri si praf, inclusiv pentru aplicatii Profesionale/Industriale.

 

 

La doi ani de la infiintare, iHunt devine magazin de referinta in segment si comercializeaza peste 30 de branduri chinezesti diferite (inclusiv Xiaomi, Huawei, Nubia, Lenovo, Blackview, Meizu si altii).

 

 

Anul 2018 marcheaza un punct foarte important in istoria iHunt, fiind anul in care compania isi focalizeaza energia catre brandul propriu. In acest an brandul iHunt inlocuieste cu succes zecile de branduri din portofoliu si detine o pondere majoritara in cifra de afaceri.

 

 

Gama 2019 acopera acum toata zona entry-level pana la midrange, cu solutii orientate spre design, baterie mare, rezistenta sau pret foarte mic, pana la modele cu 5 camere, inteligenta artificiala si pana la 6 GB RAM SI 128 GB spatiu stocare, display SUPER AMOLED si multe altele.

 

 

Toate telefoanele iHunt sunt compatibile din fabrica cu serviciul RO-ALERT, au software verificat, testat si licentiat de catre Google, certificate RoHS si de conformitate europeana.

 

 

Cum facem

 

Raportarea permanentă la oameni, managementul vizionar si echipa performanta ne definesc activitatea.

 

Prezenta angajatilor Chinezi, cu experienta in domeniu, in echipa din Shenzhen, asigura abilitatea unor negocieri puternice si avantajoase pentru iHunt, cat si contacte globale importante ce asigura extinderea catre distribuitori Europeni si globali.

 

Ca urmare a dezvoltarii si investitiei in brand si in calitatea oferita, produsele iHunt au in dotare componente de la producatori de top cum ar fi:

Samsung (camere / senzori foto, memorii RAM si ROM)

Sony (camere / senzori foto, acumulatori)

Sharp (display)

LG (display)

Corning Gorilla Glass (touch-screen)

Dragontraill Glass (touch-screen)

OmniVision (camere / senzori foto)

Qualcomm (SoC)

Mediatek (SoC)

Bak (acumulatori)

ATL (acumulatori)

FocalTech (senzori amprente)

 

Pentru asigurarea unei experiente excelente in utilizare, software-ul telefoanelor iHunt trece prin sase runde de testare interna, trei runde de testare 3PL si apoi testare si certificare Google.

 

 

 

Oportunitate

 

Primul magazin online listat la Bursa de Valori Bucuresti

 

Primul brand de telefoane mobile listat la Bursa de Valori Bucuresti

 

Dezvoltarea gamei de smarthome.

 

 

Estimari privind capitalizarea bursiera

 

Simbol Tranzactionare HUNT

 

Politica de dividend va urmari echilibrul intre politica investsitionala si asteptarile investitorilor.

Intentie : 50% din rezultatul net alocat dividendelor.