Toate Ofertele!

Politica Retur

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:
Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, în termen de 14 zile calendaristice începând cu ziua livrării produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor. Produsele care nu sunt ambalate corespunzător nu vor fi acceptate.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.
Returul produselor se poate face prin trimiterea produselor printr-o firmă de curierat rapid, conform instrucțiunilor din Certificatul de Garanție, împreună cu Certificatul de Garanție în original (cu formularul completat și contul bancar al persoanei din factură) și o copie a facturii.
Excepțiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fără a ne limita la următoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):
a. Licențe software (din această categorie fac parte și produsele care dețin sisteme preinstalate);
b. Consumabile (acumulatori, cartușe imprimantă, etc.);
Termenul de Retragere - persoane fizice este de 14 zile calendaristice.
Termenul de Retragere - persoane juridice este de 3 zile calendaristice.
Returnarea banilor pentru persoane juridice se va face doar prin ordin de plată, indiferent de modalitatea de plată inițială, în maxim 30 de zile de la recepționarea returului.
După primirea coletului și constatarea stării inițiale a produsului, vânzarea se va anula iar banii vor fi returnați cumpărătorului.
Coletele trimise cu ramburs, în scopul returnării banilor, nu vor fi luate în considerare.


Procedura de expediere a produsului este următoarea:

  • Produsul trebuie împachetat, trimis prin Urgent Cargus (tel. 0219282) la adresa de pe factură (jud. Prahova, Ploiești, Str. Marin Mehedinteanu, Nr. 1F, iHunt technology 0371522222) cu accesoriile și cutia originală.
  • Acte necesare: copie a facturii și certificatul de garanție în original, pe spatele căruia trebuie să se regăsească datele clientului și contul IBAN pentru viramentul bancar.
  • Transportul este suportat de iHunt doar dacă se expediază prin Urgent Cargus.
  • După primirea coletului și constatarea stării inițiale a produsului, vânzarea se va storna, iar banii vor fi returnați cumpărătorului în termen de 14 zile de la data primirii coletului.
  • Coletele trimise cu ramburs, în scopul returnării banilor, nu vor fi luate în considerare.
Whatsapp