Alte Oferte

Despre noi

Bine ati venit pe iHunt.ro!

 

iHunt.ro este importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii chinezi sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia Dumneavoastra produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil!
Magazinul nostru va ofera atat smartphone-uri super performante, cat si telefoane proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare (medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, ateliere auto).

 

Fiabilitate, performanta si un pret avantajos?

Compania noastra a reusit sa stabileasca contacte cu fabricile producatoare si ne bucuram de o relatie de incredere cu colaboratorii nostri, in aceasta modalitate reusind sa fim competitivi pe o piata dinamica cu produse serioase si calitative. Oferta si gama de produse se imbogatesc constant, site-ul web este perfectionat continuu si noi facilitati sunt adaugate pentru o navigare simplificata si identificarea rapida de catre client a produsului dorit sau orientarea catre un produs care sa corespunda perfect nevoilor sale.

Producatorii de plan mondial au ales China ca locatie pentru a produce terminalele pe care le comercializeaza la nivel mondial. Mentionam ca fabricile noastre colaboratoare livreaza sub forma de subansamble diverse componente liderilor in domeniu telefoniei, care ulterior sunt asamblate pentru a deveni terminalele lor de referinta. Astfel, compania noastra se asigura ca ofera o calitate similara produselor comercializate de catre cei mai mari producatori de telefoane mobile.

Echipa iHunt urmareste perfectionarea constanta a procesului comercial online si comunicarea cat mai eficienta cu clientii nostri, astfel incat va stam la dispozitie atat prin chat-ul direct din cadrul site-ului, cat si pe pagina online de Facebook sau telefonic in timpul programului de lucru prin departamentul Call-Center!

 

Va multumim pentru alegerea facuta si va garantam prin produsele noastre o experienta placuta si de calitate!

 

Detalii in legatura cu procesul de fabricare aici!
Sursa: Android.ro YouTube