Despre noi

Bine ati venit pe iHunt.ro!

 

iHunt.ro este importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii chinezi sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia Dumneavoastra produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil!
Magazinul nostru va ofera atat smartphone-uri super performante, cat si telefoane proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare (medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, ateliere auto).

 

Fiabilitate, performanta si un pret avantajos?

Compania noastra a reusit sa stabileasca contacte cu fabricile producatoare si ne bucuram de o relatie de incredere cu colaboratorii nostri, in aceasta modalitate reusind sa fim competitivi pe o piata dinamica cu produse serioase si calitative. Oferta si gama de produse se imbogatesc constant, site-ul web este perfectionat continuu si noi facilitati sunt adaugate pentru o navigare simplificata si identificarea rapida de catre client a produsului dorit sau orientarea catre un produs care sa corespunda perfect nevoilor sale.

Producatorii de plan mondial au ales China ca locatie pentru a produce terminalele pe care le comercializeaza la nivel mondial. Mentionam ca fabricile noastre colaboratoare livreaza sub forma de subansamble diverse componente liderilor in domeniu telefoniei, care ulterior sunt asamblate pentru a deveni terminalele lor de referinta. Astfel, compania noastra se asigura ca ofera o calitate similara produselor comercializate de catre cei mai mari producatori de telefoane mobile.

Echipa iHunt urmareste perfectionarea constanta a procesului comercial online si comunicarea cat mai eficienta cu clientii nostri, astfel incat va stam la dispozitie atat prin chat-ul direct din cadrul site-ului, cat si pe pagina online de Facebook sau telefonic in timpul programului de lucru prin departamentul Call-Center!

 

Va multumim pentru alegerea facuta si va garantam prin produsele noastre o experienta placuta si de calitate!

 

Detalii in legatura cu procesul de fabricare aici!
Sursa: Android.ro YouTube

Vrei un telefon iHunt Gratuit? Nimic mai simplu!

Ai șansa să câștigi lunar (timp de 12 luni) câte un telefon marca iHunt dacă urmezi 2 pași simpli:

1. Urmarește ihuntro pe Instagram și completează ID-ul tău de Instagram in câmpul de mai jos pentru a intra in concurs.

2. Lasă un comentariu la ultima postare de pe Instagram cu motivul pentru care ați ales telefoanele iHunt.

Extragerea va avea loc in ultima săptămână a fiecarei luni. Câștigătorii vor fi contactați pe contul de instagram pentru a-și alege telefonul dorit.